Zorgeloos op vakantie

in Rijk van Nijmegen

Zorgsam kent alle vakantieaccommodaties in Rijk van Nijmegen die verschillende soorten zorg aanbieden. Door onze jarenlange ervaring worden samen met jou de best passende accommodatie geselecteerd, die aansluiten op de zorgbehoefte en vakantiewensen!

Bekijk het aanbod met zorgaccommodaties hieronder of neem contact met ons op voor een advies op maat. 

Daarom zorgeloos op vakantie met Zorgsam:

Thuiszorg mee op vakantie

Heeft u recht op Thuiszorg via een CIZ indictie? U neemt uw thuiszorg dan gewoon mee op vakantie. Zorgsam regelt het papierwerk zodat u van uw vakantie kan genieten.

Gebruikt u hulpmiddelen?

Zorgsam regelt voor u dat u ook tijdens uw vakantie de beschikking heeft over de hulpmiddelen die u dagelijks nodig heeft. Geef bij uw boeking aan welke hulpmiddelen uw nodig heeft en wij zorgen dat alles geregeld is wanneer u op het vakantieadres arriveert.

Breed aanbod van accommodaties

Bij Zorgsam vindt u de accommodatie die het best bij uw zorgbehoefte past. Denk aan standaard
accommodaties voor de familie, aangepaste hotelkamers en vakantiewoningen waarbij de hulp
verplaatst wordt naar het vakantieadres.

Onze missie

Onze missie is u laten genieten van een welverdiende en onbezorgde vakantie. Wij regelen alles en maken het u zo makkelijk mogelijk. En door onze Nijmeegse wortels kunnen wij u in het Rijk van Nijmegen extra goed van dienst zijn,

Vakantieaccommodaties, zorgaanbieders en cultuur- en recreatiepartijen gaan samen vakanties aanbieden voor zorgbehoevenden en hun begeleiders. Zo combineren we zorg en toerisme.

Zowel de zorg­ als de toeristische sector zijn belangrijke werkgevers in het Rijk van Nijmegen. Onze regio biedt een rijk aanbod van natuur, cultuur en recreatie. Tegelijkertijd zijn we door het grote zorgaanbod in het Rijk van Nijmegen in staat om verblijf te regelen voor mensen die tijdens hun vakantie specifieke zorg nodig hebben. We kunnen toeristen dan ook laten genieten van onze mooie regio en tegelijkertijd voorzien in hun zorgbehoefte.

In dit project gaan verstrekkers van accommodaties, zorgaanbieders en cultuur­ en recreatiepartijen samen om tafel om een gezamenlijk aanbod van zorgtoerisme op te zetten. We gaan een programma opzetten van kortere en langere vakanties voor verschillende doel­ groepen zorgbehoevenden en hun begeleiders. Door op deze manier zorg en toerisme te combineren, versterken we de economische vitaliteit van de regio.

Vragen? Neem contact met ons op

6 + 4 =