Vergoeding & kosten

Herstellen of vakantievieren moet vooral in een ontspannen sfeer gebeuren. U moet alle tijd en rust krijgen die u nodig heeft voor uw herstel of vakantie. Daarom neemt Zorgsam u zorg uit handen. We houden de drempel en de bijbehorende kosten zo laag mogelijk zodat u echt kan genieten. Neem voor de actuele tarieven contact met ons op.

Zorg op uw thuisadres – Zorg in Natura

U ontvangt thuiszorg en heeft hiervoor een geldige indicatie van het CIZ. Heeft u op onze website een passende accommodatie gevonden? Vul dan op het boekingsformulier de naam van uw huidige thuiszorgorganisatie en clientnummer in. Zorgsam neemt dan contact op met uw thuiszorgorganisatie en verplaatst uw gebruikelijke zorg naar het vakantie of hersteladres. U hoeft verder niets te regelen. Alleen maar te genieten!

Zorg op uw thuisadres – PersoonsGebonden Budget

U ontvangt thuiszorg en heeft hiervoor een geldige indicatie of u ontvangt een Persoons Gebonden Budget (PGB). Heeft u op onze website een passende accommodatie gevonden? Vul dan op het boekingsformulier uw zorgvraag in en Zorgsam vraagt eerst de zorgtarieven op bij de zorginstelling bij het vakantieadres en overlegt deze met u. Als u akkoord bent regelt Zorgsam voor u deze zorg en de accommodatie. Na uw vakantie ontvangt u van de zorgorganisatie een factuur voor de geleverde zorg op het vakantieadres. U hoeft verder niets te regelen. Alleen maar te genieten!

Focuswoning – CIZ indicatie

U woont in een focuswoning en u heeft een geldige indicatie voor ADL assistentie? En u wilt ook tijdens uw vakantie graag zorg ontvangen? In dat geval kunt u contact opnemen met uw zorgleverancier. U geeft hierbij aan dat u graag op vakantie wilt en uw indicatie voor de duur van uw vakantie om wilt laten zetten. U ontvangt dan voor de duur van uw vakantie de zorg op basis van de thuiszorg. U kunt hierbij dan kiezen voor Zorg In Natura of een Persoons Gebonden Budget. Zie hierboven voor verdere afwikkelingen.

Respijtzorg voor mantelzorgers

Bent u mantelzorger of heeft u een mantelzorger die even pauze verdient? Respijtzorg biedt mantelzorgers de mogelijkheid hun zorgtaken even helemaal aan een ander over te laten en even pauze heeft. Zorgsam helpt u bij het selecteren van de juiste zorg. Respijtzorg door beroepskrachten kan zowel in een instelling als bij mensen thuis plaatsvinden. Voorbeelden hiervan zijn dagopvang, logeerhuizen, zorgboerderijen en professionele respijtzorg thuis. Ook is het mogelijk vervangende zorg in te kopen met een Persoons Gebonden Budget.

Uitleen hulpmiddelen

Gebruikt u in uw thuissituatie hulpmiddelen en wilt u deze ook graag gebruiken op het vakantieadres? Zorgsam regelt dit voor u. Geef bij uw boeking aan welke hulpmiddelen u nodig heeft en wij zorgen dat alles geregeld is wanneer u op het vakantieadres arriveert. Denk hierbij aan hulpmiddelen als loophulpmiddelen, stoelen en rolstoelen, bedden en toebehoren, anti – decubitusmaterialen, transfer(waaronder liften), douche- en toilethulpmiddelen en diversen zoals infuusstandaard en luchtring.

Kosten voor dienstverlening

Omdat wij vinden dat iedereen een fijn herstel of ontspannen vakantie verdient houden wij de kosten voor onze dienstverlening zo laag mogelijk.

  • De reguliere boekingskosten; vanaf € 39,99, onafhankelijk van het aantal nachten dat u boekt.

Onderstaande bedragen voor onze dienstverlening gelden voor 2019/2020

  • Voor het organiseren van thuiszorg op uw herstel- of vakantieadres vanaf € 59,00;
  • Voor het regelen van hulpmiddelen op locatie, vanaf € 39,99;
  • Het regelen van thuiszorg of hulpmiddelen zonder boeking via Zorgsam, vanaf € 69,00.

Wilt u meer weten?

Bel 0031 6 146 595 46 of stuur ons een bericht. We geven u snel een advies op maat.