De Hamsche Kuul

U bent welkom in De Hamsche Kuul voor een vakantie of herstel met lichte zorg behoefte. Het is heerlijk wakker te worden van de fluitende vogeltjes in onze tuinkamer, geschikt voor gasten met een fysieke beperking. Wij willen U graag verwennen en op verzoek is half of heel pension mogelijk. U kan hier genieten van het mooie rivieren landschap en de leuke dorpjes in deze prachtige omgeving. De steden Nijmegen en Kleef (Duitsland) zijn gemakkelijk bereikbaar. U komt tijd tekort om alles wat Gelderland biedt te bezoeken.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Gelderland

Voorzieningen

De Hamsche Kuul is een luxe B en B met vier twee persoons kamers met eigen douche, toilet, wastafel, boxspringbedden, een zitje, tv en wifi. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte waar U het ontbijtbuffet geserveerd krijgt, gratis koffie en thee kunt maken, een koelkast, magnetron en een kookplaat voor een klein hapje.

Omgeving van De Hamsche Kuul

In de gemeenschappelijke ruimte kunt u spelletjes doen of kaarten en folders van de omgeving raadplegen. De tuinkamer is aangepast met een badkamer met inrij douche met verstelbare kruk, wastafel en toilet met beugels. Er is een uitklapbare eettafel, tv, gratis wifi, koffiezetter, waterkoker en servies goed en bestek. Ook is er een koelkastje en een eigen terrasje. Voor uw fiets of scootmobiel ie er een oplaad punt en stalling. Zorg die U thuis ontvangt kunt U hier ook krijgen, verzorgd door ingeschakelde professionele hulp. U bent van harte welkom in de Hamsche Kuul.

Kamers

De Hamsche Kuul is een luxe B en B met vier twee persoons kamers met eigen douche, toilet, wastafel,boxspringbedden, een zitje, tv en wifi. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte waar U het ontbijtbuffet geserveerd krijgt, gratis koffie en thee kunt maken en er is een koelkast, magnetron en een kookplaat voor een klein hapje.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

1 + 15 =