Op vakantie

U geniet, wij regelen

U wilt er eens lekker tussenuit. Even niks moeten maar alleen genieten van leuke activiteiten of met een boek op de bank. Met vrienden of familie. Gezellig in een huisje of een luxe hotel. In Nederland of daarbuiten. Maar het boeken van een vakantie is voor u net even anders dan voor de meeste mensen. Door uw zorgbehoefte moet de accommodatie hierin voorzien.

Deze zorgbehoefte kan heel breed zijn. Misschien heeft u regelmatig hulp van de Thuiszorg? Of u heeft een chronische ziekte of een handicap waarvoor u zorg nodig heeft? Of uw partner of kind heeft deze zorg nodig. U heeft een rolstoelvriendelijke accommodatie nodig, een aangepast huisje, of continue zorg op locatie. Deze faciliteiten worden niet in elk hotel of huisje aangeboden. Zorgsam kent alle accommodaties die verschillende soorten zorg aanbieden. Door hun jarenlange ervaring selecteren ze samen met u de best passende accommodatie bij uw zorgbehoefte en vakantiewensen.

Thuiszorg mee op vakantie

Heeft u recht op Thuiszorg via een CIZ indictie? U neemt uw thuiszorg dan gewoon mee op vakantie. Zorgsam regelt het papierwerk zodat u van uw vakantie kan genieten.

Gebruikt u hulpmiddelen?

Zorgsam regelt voor u dat u ook tijdens uw vakantie de beschikking heeft over de hulpmiddelen die u dagelijks nodig heeft. Geef bij uw boeking aan welke hulpmiddelen uw nodig heeft en wij zorgen dat alles geregeld is wanneer u op het vakantieadres arriveert.

Breed aanbod van accommodaties

Bij Zorgsam vindt u de accommodatie die het best bij uw zorgbehoefte past. Denk aan standaard
accommodaties voor de familie, aangepaste hotelkamers en vakantiewoningen waarbij de hulp
verplaatst wordt naar het vakantieadres.

Onze missie

Onze missie is u laten genieten van een welverdiende en onbezorgde vakantie. Wij regelen alles en maken het u zo makkelijk mogelijk.

Wilt u meer weten?

Bel 0031 6 146 59546 of stuur ons een bericht. We geven u snel een advies op maat.