Zorgsam Werkwijze

Zorgsam is er voor iedereen met een zorgbehoefte die herstelt van een ziekte, operatie of op vakantie wil. Onze missie is om iedereen met een zorgbehoefte een onbezorgde revalidatietijd of vakantie te bieden. Als u bij ons een accommodatie boekt dan regelen wij de zorgverplaatsing om de thuiszorg op uw vakantieadres te ontvangen.

Wanneer u een geldige indicatie heeft, zorg in Natura via de AWBZ of een persoonsgebonden budget dan mag u uw thuiszorg meenemen naar een herstelaccommodatie of op vakantie. Of u koopt zorg in voor op het vakantieadres. En dat geldt ook voor de eventuele benodigde hulpmiddelen.

Onze werkwijze

U

1. Vind uw accommodatie

Zorgsam biedt een breed assortiment van luxe hotels, hersteloorden en vakantiewoningen die voldoen aan verschillende zorgbehoeften. Bekijk de accommodaties.

2. Laat ons het werk doen

Geef via het formulier aan waar u naartoe wilt en wij gaan voor u aan de slag. Wij checken de beschikbaarheid, mogelijkheden en prijzen en u ontvangt een voorstel.

Y

3. Thuiszorg of hulpmiddelen ter plaatsen regelen

Laat ons weten wat u nodig heeft. Zorgsam stuurt u een thuiszorgaanvraag en regelt dat uw thuiszorgorganisatie op de hoogte is van uw vakantie. Een andere thuiszorgorganisatie in de buurt van het vakantieadres neemt de zorg tijdelijk over.

Z

4. Wij controleren

Alle accommodaties worden gecontroleerd op geschiktheid en toegankelijkheid. En van hulpmiddelen wordt altijd bekeken of ze passen. We doen er alles aan om u een onbezorgde tijd te bezorgen.

5. Ter plaatse komen

Zorgsam heeft met verschillende vervoersmaatschappijen in Nederland afspraken over het vervoer van en naar vakantie en hersteladressen gemaakt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De kosten

Zorgsam regelt en bemiddelt voor u. Wij weten hoe belangrijk goede zorg is. Daarom houden we de prijzen behapbaar. Lees meer over de kosten voor bemiddeling.

Wilt u meer weten?

Bel 0031 6 146 595 46 of stuur ons een bericht. We geven u snel een advies op maat.