Hotel-Restaurant Erica

Midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen bevindt zich het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Rondom het hotel liggen diverse wandel- en fietsroutes die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van het Rijk van Nijmegen, zoals de Ooijpolder, Millingse Waard of het heuvellandschap van Groesbeek.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Buitenland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Rolstoelaanpassingen, Sauna, Zwembad

Mist u hier juist de drukte van de stad, dan bent u binnen vijf minuten in het bruisende stadshart van Nijmegen. Deze stad biedt genoeg mogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld verschillende musea bezoeken, tal van monumenten bezichtigen, gezellig winkelen of heerlijk ontspannen op één van de vele terrassen.

Hotel-Restaurant Erica is gevestigd in een oorspronkelijk landhuis met hotelkamers die een prachtig uitzicht bieden op de bosrijke omgeving. Alle ingrediënten om tot rust te komen of om gewoon even heerlijk te ontspannen zijn aanwezig. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder het sfeervolle Frans georiënteerde Villa Restaurant, een overdekt zwembad en sauna.

Omgeving van Hotel-Restaurant Erica

Berg en Dal heeft een schitterende en unieke ligging midden in de bossen. De ideale plek om helemaal tot rust kunt komen en waar u zich optimaal kunt ontspannen. De directe omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van het Rijk van Nijmegen: De Ooijpolder, de Millingse Waard of het heuvellandschap van Groesbeek.

Het bruisende stadshart van Nijmegen
Mist u hier nu juist de drukte van de stad, dan bent u binnen vijf minuten in het bruisende stadshart van Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Hier kunt u gezellig winkelen of een van de vele musea bezoeken die de stad rijk is. Nijmegen biedt u alle voorzieningen voor een dagje uit. Zo treft u er onder meer de ‘Lange Hezelstraat’, de oudste winkelstraat van Nijmegen met diverse leuke winkeltjes.

Groot en gevarieerd aanbod restaurants
Na een dagje Nijmegen kunt u heerlijk bijkomen op een van de vele cafés en terrasjes langs de Waalkade, op de Grote Markt of op het befaamde Koningsplein. Verder heeft Nijmegen een zeer groot en gevarieerd aanbod aan restaurants.

Tips
•Sport- en entertainment bureau Centipede
•Amusementspark Tivoli
•Nijmeegse Waalboulevard
•Museum het Valkhof
•Afrikamuseum
•Bevrijdingsmuseum
•Bijbels Openluchtmuseum
•Wandel- en fietsroutes

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

éénpersoons mindervalide kamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonsmindervalide kamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

8 + 1 =