Herstel

U herstelt, wij regelen

Heeft u een operatie of ingreep ondergaan en bent u nog niet voldoende hersteld om naar huis te gaan? Wilt u in alle rust herstellen in een ontspannen omgeving waar alle zorg voor u geregeld is? Of gaat u liever thuis herstellen maar heeft u wel zorg nodig?

Zorgsam helpt u bij het regelen van de zorg op locatie en heeft nauwe relaties met kwalitatief hoogstaande zorghotels en hersteloorden. Wij zorgen ervoor dat u het zorghotel of hersteloord vindt dat bij uw behoefte past. Zorgsam regelt de aanvraag, de plaatsing en het papierwerk met de thuiszorgorganisatie zodat u daar geen omkijken naar heeft. En door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed informeren over de vergoedingen waar u voor in aanmerking komt. Wij nemen uw zorgen uit handen.

Kwalitatieve zorghotels

In de door ons geselecteerde zorghotels en hersteloorden werken zeer gekwalificeerde medewerkers die in uw zorgbehoefte kunnen voorzien. Fysiotherapie is aanwezig of komt op afroep.

We houden de zorg betaalbaar

Door onze ervaring weten kunnen we snel schakelen. We selecteren en regelen de beste accommodatie en zorg voor uw behoefte. Voor de bemiddeling vragen wij een kleine vergoeding.

Geen zorgen over het papierwerk

Na een operatie of ingreep wilt u zichzelf richten op herstel. En niet op het regelen van zorg. Wij nemen u deze zorgen uit handen en regelen uw zorg met de thuiszorgorganisatie.

Wilt u meer weten?

Bel 0031 6 146 595 46 of stuur ons een bericht. We geven u snel een advies op maat.