Zuiderduin Beachhotel

Van het dak tot de badkamers en van de receptie tot het restaurant, werkelijk alles is vernieuwd en gerestyled. Alle kamers beschikken nu over een modern interieur, nieuwe luxe badkamers en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u een ontspannen verblijf zullen garanderen.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Zeeland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Fitness, Restaurant, Sauna, Zwembad

Het interieur is nu geheel in stijl met de hippe uitstraling van de vaste Beachclub Zuiderduin, pal achter het hotel op het strand. Natuurlijk is de kwaliteit van ons culinaire restaurant onveranderd gebleven. Hier kunt u genieten van streekgerechten en een verfrissend drankje. Voor actieve ontspanning kunt u terecht in het buitenzwembad of op de tennisbaan.

Omgeving van Zuiderduin Beachhotel

Tussen de levendige Walcherse badplaatsen Zoutelande en Westkapelle ligt Zuiderduin Beachhotel. Een unieke plek in het zeer geliefde Zeeuwse land. Het deel van Nederland waar toerisme hoogtij viert, maar waar ook plaats genoeg is voor ultieme rust.

Zon, zee en strand
Het strand bij Zuiderduin Beachhotel is het enige zuidelijk gelegen strand van Nederland. Dat betekent dus veel zon. Maar niet alleen bij zon en een strakblauwe lucht is het goed vertoeven aan het strand. Ook in de herfst, winter of lente kunt u hier echt genieten.De ‘Tuin van Zeeland’
Walcheren is een lappendeken van akkers, weilanden, markante boerderijen, slingerende polderweggetjes en pittoreske dorpjes. Fraaie stranden en hoge duinen omarmen de ‘Tuin van Zeeland’.

Tips
•Bezoek de gemoedelijke badplaatsen Domburg, Zoutelande, Vrouwenpolder of het historische stadje Veere met veel bezienswaardigheden.
•Ontdek Walcheren via een van de vele mooie fiets-, wandel-, ruiter- en skeelertochten.
•Lekker uitwaaien tijdens een lange wandeling is de manier om de spanning van het dagelijks bestaan volledig kwijt te raken.
•Het in Westkapelle gelegen dijk- en oorlogsmuseum Het Polderhuis biedt een boeiende kijk op de fascinerende geschiedenis van Westkapelle en Walcheren.
•België ligt op een steenworp afstand.

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

11 + 7 =