Zorghotel Udens Duyn

In viersterrenhotel Udens Duyn kunt u in alle rust en ruimte werken aan uw herstel. De focus ligt op een prettig verblijf. Het hotel biedt 24 uur zorg en verpleging. Het comfort van Udens Duyn stimuleert een spoedige revalidatie. Daarmee draagt het hotel bij aan een snelle doorstroming in de zorg.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Noord-Brabant

Voorzieningen

Buitensport, Fitness, Huisdieren, Kidsclub, Restaurant, Sauna

Udens Duyn verwelkomt ook gasten die geen zorg nodig hebben. Zij kunnen genieten van alle gemakken die het viersterrenhotel biedt en van een prachtige omgeving. Udens Duyn beschikt over 55 luxe kamers en diverse faciliteiten. Dankzij herstelarrangementen op maat kunt u zelf bepalen in welk tempo en op welke manier u wilt revalideren. Dit noemen wij: herstellen à la carte.

Omgeving van Zorghotel Udens Duyn

Udens Duyn ligt op steenworp afstand van het natuurgebied De Maashorst met de zandduinen van Bedaf. De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant en beschikt over diverse recreatiemogelijkheden. Geniet tijdens uw herstel van de rust en schoonheid van dit natuurgebied. Bij de receptie kunt u meer informatie krijgen over het natuurgebied, zoals wandelroutes en kaarten. Voor hotelgasten is het mogelijk om een fiets te huren om zo de omgeving te verkennen.

Kamers

Comfort, luxe en gastvrijheid. Daar draait het om in Udens Duyn. Wij bieden alle faciliteiten die u van een eigentijds viersterrenhotel mag verwachten. Bovendien wordt u tijdens het verblijf begeleid door deskundig en servicegericht personeel. Samen zorgen wij ervoor dat uw herstel zo spoedig en comfortabel mogelijk verloopt. Onze gasten kunnen gebruiken maken van diverse faciliteiten

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

12 + 5 =