Zorghotel Aafje

Bent u toe aan een ontspannen vakantie, maar kunnen reguliere hotels hierin niet voorzien omdat u een bepaalde mate van zorg nodig heeft? Het zorghotel kan in deze behoefte voorzien. Om te revalideren, maar ook om even heerlijk weg te zijn en te ontspannen met diverse luxe om u heen.

Geschikt voor

Regio

Zuid-Holland

Voorzieningen

Draadloos internet, Restaurant

Die luxe vindt u terug in onze ruime hotelkamers met o.a. een interactief televisiesysteem, draadloos internet en een minibar. Tevens beschikt het hotel over een apart restaurant waar dagelijks een heerlijk ontbijt-, lunch- en diner voor u wordt geserveerd. Uw partner of een ander familielid kan uiteraard blijven overnachten. Wanneer uw partner qua zorg van u afhankelijk is, bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw partner in een van onze tweepersoonskamers te verblijven. Naast de kamers beschikt het zorghotel tevens over een ruim Sportscafé met zonrijk terras en rokerslounge.

Omgeving van Zorghotel Aafje

Op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam, eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Kamers

Logies/ontbijt € 95, – per nacht op basis van een eenpersoonskamer *
Dit arrangement is exclusief zorg & behandeling en inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van het interactief televisiesysteem.

Logies/ontbijt € 120, – per nacht op basis van twee personen (op een tweepersoonskamer) *
Dit arrangement is exclusief zorg & behandeling en inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van het interactief televisiesysteem.

Low Care € 140, – per nacht *
Met het Low Care arrangement krijgt u hulp bij het wassen en aankleden. Dit arrangement is inclusief een uitgebreid ontbijt/ lunchbuffet en diner. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van onze faciliteiten, waaronder het interactieve televisiesysteem.

Medium Care € 195, – per nacht *
Als u kiest voor het Medium Care arrangement krijgt u verzorging en verpleging (zoals wondverzorging, infusen, sondevoeding etc.). Dit arrangement is inclusief een uitgebreid ontbijt/ lunchbuffet en diner. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van onze faciliteiten, waaronder het interactieve televisiesysteem.
Overige paramedische behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en psychotherapie kunnen worden vergoed vanuit de eerste lijn, afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

7 + 12 =