Villapark Ehzerburg

Welkom bij Villapark Ehzerburg! Een gezellig park met een gemoedelijke en kleinschalige sfeer, voor de hele familie. Gelegen op een prachtig Landgoed midden in de Achterhoek in een groene en natuurlijke omgeving, waar recreatie en toegankelijkheid samen komen.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Gelderland

Voorzieningen

Restaurant, Rolstoelaanpassingen

Wilt u gezellig met de hele familie komen? Dan bieden wij de mogelijkheid om naast een aantal vakantievilla’s ook onze familieruimte met eigen bar en terras af te huren. Ook deze ruimte is volledig aangepast zonder drempels, brede deuren en een mindervalide toilet.

Omgeving van Villapark Ehzerburg

Villapark Ehzerburg staat op een historische plek waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze, net buiten het pittoreske dorpje Almen met een oude dorpskern. Vlakbij vindt u de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer en ook het gezellige Lochem en Ruurlo liggen om de hoek. Ons park is een fantastische uitvalbasis om lekker te genieten en om op ontdekkingstocht te gaan in de Achterhoek. Er zijn gezellige, sportieve en leerzame activiteiten te ondernemen waarvan vele ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Sierglasblazerij Martorell heeft een aangepaste werkbank en bij twee overdekte zwembaden zijn er tilliften, ruime kleedruimten en toiletten aanwezig. Een aantal musea in de omgeving zijn toegankelijk en bij kinderparadijzen zoals Erve Brooks en Hof van Eckberge kunnen de kleinsten onbezorgd plezier maken.

Kamers

Zestien vakantievilla’s zijn volledig aangepast voor bijvoorbeeld gezinnen waarvan een gezinslid een lichte functiebeperking heeft. Er is rekening gehouden met de speciale toegankelijkheidsrichtlijnen. Alle villa’s beschikken over onder andere een onderrijdbaar aanrecht op een standaard lagere hoogte. Op de begane grond is één slaapkamer aanwezig met twee hoog-laag bedden en aangrenzend een badkamer met een onderrijdbare wastafel, toiletbeugels en een douchezitje.

Villapark Ehzerburg beschikt over veertien 6-persoons villa’s en twee 8-persoons villa’s. Het verschil is dat er bij de 8-persoons villa een extra slaapkamer op de begane grond is gesitueerd.

Het kan natuurlijk voor komen dat deze aanpassingen nog niet voldoende zijn om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan. Mocht er behoefte zijn aan thuiszorg of andere hulpmiddelen. Villapark Ehzerburg werkt samen met thuiszorg organisatie Gudula uit Lochem. Gudula kan tijdens uw vakantieperiode de benodigde diensten aanbieden wanneer hierover vooraf afspraken zijn gemaakt. Eventuele hulpmiddelen kunnen voor uw verblijf al bij Villapark Ehzerburg bezorgd worden door onder andere Medipoint of Vegro.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

8 + 13 =