Vakantiehuis Ievers Friesland

Ievers is een kleurrijk en heerlijk licht vakantiehuis in het hart van Friesland, vlak bij de Friese meren. Wie op zoek is naar een bijzonder verblijf hoeft dan ook niet verder te zoeken. U vertoeft in een voormalig kerkje, met lekker veel ruimte en luxe, helemaal aangepast aan deze tijd. U kunt in Ievers met maximaal 10 personen terecht.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Friesland

Voorzieningen

Naast de grote woonkeuken en ruime woonkamer beschikken de gasten over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige grote tuin. Allemaal bereikbaar voor iedereen, want de woning is drempelloos en heeft een badkamer die ook voor mindervaliden geschikt is. Zo nodig brengt een traplift u naar de verhoogde zithoek achter de preekstoel, en naar het dakterrras!

Bijzonder aan dit unieke vakantiehuis zijn ook de klokkentoren, het orgel en de preekstoel. U vindt ievers in het dorpje Oosterwierum, temidden van de groene graslanden van Fryslân tussen Bolsward, Sneek en Leeuwarden.

Omgeving van Vakantiehuis Ievers Friesland

U vindt ievers in het mooie dorpje Easterwierrum in het groene hart van Friesland. Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Grou, Sneek en Bolsward zijn vlakbij.

Tips:
– Jopie Huisman Museum – Workum
– Woudagemaal, werelderfgoed – Lemmer
– De Koppenjan – kinderboerderij en speeltuin – Jubbega
– Zwembad De Blauwe Golf – Leeuwarden

Kamers

Voormalige Kerk
Het huis telt in totaal 4 slaapkamers. Daarvan grenst de ruimste, een tweepersoons kamer, rechtstreeks aan een badkamer die speciale voorzieningen heeft. Ook wie slecht ter been is, of in een rolstoel zit, kan zich zo zelf redden.
Alle drie andere slaapkamers hebben een eigen vaste wastafel. Twee slaapkamers hebben bovendien een tuindeur, om ’s morgens of ’s avonds nog even van de kerktuin te genieten. Gasten van ievers kunnen kiezen uit twee moderne badkamers met douche, wastafel en toilet. Een van de badkamers is aangepast voor mindervaliden en grenst aan de slaapkamer met hoog/laagbedden.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

14 + 2 =