St. Maison Patrick

Wij zijn een respijtzorghuis Stichting Maison-Patrick in Bleskensgraaf aan het prachtige riviertje de Alblas. U kan er vissen, naar de molens in Kinderdijk gaan kijken en binnen 15 minuten bent u in de prachtige oude stad Dordrecht.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Zuid-Holland

Voorzieningen

Bar

Onze locatie ligt in een prachtig dorpje aan het water. De tuin is groot en u heeft altijd een plekje om heerlijk aan het water te zitten of bij de vijver. Bij ons verblijven ook gasten waarbij de mantelzorger even ontlast kan worden. We hebben 24 uur iemand voor u aanwezig.

Omgeving van St. Maison Patrick

Op loopafstand liggen er 2 leuke gezellige restaurants. Het centrum van het dorpje is 1,5 km lopen en er bevinden zich enkele winkeltjes en 1 supermarkt.

De molens van Kinderdijk zijn ongeveer 15 minuten rijden van ons vandaan en daar kan u de mooiste molens van Nederland vinden. Ook is de prachtige oude stad Dordrecht binnen 15 minuten aan te rijden en binnen 25 minuten staat u in hartje Rotterdam.

De omgeving bij ons is prachtig, veel landerijen en water. Voor visliefhebbers zeer aan te raden.

Kamers

We hebben plaats voor een echtpaar of iemand alleen. Totaal 3 personen. Beneden hebben we een kamer die rolstoeltoegankelijk is met een hooglaag-bed en compleet aangepaste badkamer met huisalarm. We kunnen hier een bed bijplaatsen voor een 2de persoon. Kamer is met alarmering, tv, airco, wifi, koffieapparaat en koelkastje.
Boven hebben we een 2- persoonskamer met boxsprings. De kamer is te bereiken met de huislift. Er is op iedere kamer een tv, koelkastje, wifi, koffieapparaat en airco. Toilet en douches zijn op de gang. De kamer heeft een prachtig uitzicht op het riviertje.
De thuiszorg kan aan huis komen net als voor onze respijtzorggasten. We hebben een goede samenwerking met de thuiszorg uit de omgeving. Het verblijf kan vaak vergoed worden door de gemeenten via respijtzorg of evt via PGB. Wij kunnen u helpen de papieren in orde te maken. Tevens is er ook fysiotherapie aan te vragen op onze locatie.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

4 + 2 =