rcn ade faasbloem

RCN de Flaasbloem

Voor wie op zoek is naar een familiepark in een bosrijke omgeving, niet ver weg van het kenmerkende landschap van de grensstreek boven België, is RCN de Flaasbloem een perfecte keuze. U vindt er bossen, weilanden, heidevelden en vennen. Alle recreatieve mogelijkheden op en rond dit mooie vakantiepark zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie heeft!

Geschikt voor

Mindervalide, Gezin

Regio

Noord-Brabant

Voorzieningen

Bar, Draadloos internet, Huisdieren, Kidsclub, Restaurant, Rolstoelaanpassingen, Zwembad

Er zijn op RCN de Flaasbloem vrijstaande bungalows waarvan er vier zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.

De bungalow 4XL is geschikt voor vier personen, en de 6L is geschikt voor zes personen. Van beide typen zijn twee bungalows beschikbaar voor gasten die een rolstoel gebruiken. Om en nabij het ven staan chalets van het type C6. Een royaal chalet voor zes personen, voorzien van drie slaapkamers en een luxe keuken met afwasmachine en combimagnetron. Inmiddels is de Flaasbloem uitgebreid met de Finse Lodges. Er zijn twee soorten, FL6 en FWL6, beiden zijn geschikt voor zes personen. De FWL6 liggen direct aan het nieuwe recreatiemeer

Omgeving van RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem maakt deel uit van de Groene Driehoek, gelegen tussen Breda, Tilburg en Baarle Nassau. De Groene Driehoek heeft een afwisselend landschap met bossen, heidevelden, vennen en pittoreske dorpen. Een mooie omgeving voor fiets- en wandeltochten. De vestingstad Breda is een interessante stad met winkels, terrassen, leuke restaurants, een druk uitgaansleven, musea en historische schatten. Net over de grens in Belgie; bezoekt u Antwerpen: een mooie stad met fraaie gebouwen, een grote dierentuin en op zondagmorgen heel vroeg de beroemde Vogeltjesmarkt. Een uitstapje met het gezin naar Safaripark en Speelland Beekse Bergen, Bobbejaanland of het spetterende attractiepark de Efteling behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Kamers

Mindervalidebungalow 4XL
4 pers. bungalow geheel aangepast en rolstoelvriendelijk. 3-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 2 slaapkamers met 1-persoonsbedden en cv. In 1 slaapkamer staat een hoog-laagbed en een senioren bed.

Bungalow 4XL
4 pers. bungalow. Ruime 4-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 3 slaapkamers met eenpersoons bedden en centrale verwarming

Mindervalide Bungalow 6L
6 pers. bungalow geheel aangepast en rolstoelvriendelijk. 4-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming. In 1 slaapkamer staat een hoog-laag bed en een senioren bed

Bungalow 6 XL
6 pers. bungalow. 4-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming.

Chalet C6
6 pers. chalet. Ruim en luxe 4-kamerchalet met open keuken met afwasmachine en combi-magnetron, toilet, badkamer met douche, wastafel en extra toilet, 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming

Bungalow 8F
Royale bungalow voor max. 8 personen met 2 open keukens, 2 douches, 2 toiletten, 4 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming.

Mindervalide Bungalow 6L
Extra grote Finse Lodge met living en open keuken, douche, toilet en wastafel. 3 slaapkamers (waarvan 1 zolderkamer) met eenpersoonsbedden. CV, houtkachel en ruime veranda met loungeset.
De FWL6 hebben dezelfde inrichting als de FL6 en staan aan het recreatiemeer.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

12 + 10 =