Meeussen Bungalowverhuur

Vrijstaande, ruime en echt schone bungalows met openslaande deuren naar een ruime tuin. Uitzicht op weilanden en bossen. Een prachtig verzorgd park.  Op loopafstand van bos, de Mookerhei en de Mookerplas; een schitterend meer met strandjes. Op het park zelf vindt u ook echt rust, ruimte en privacy.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Er staan slechts 18 vrijstaande zes-persoonsbungalows en 2 geschakelde bungalows voor maximaal vier personen. Onze vrijstaande 6-persoons bungalows zijn lekker luxe ingericht. Er is een WIFI internet aansluiting. En heeft u een heerlijk grote tuin bij de bungalow! 6-persoons bungalows: Naast een ruime sfeervolle woonkamer met open keuken (met vaatwasser en combimagnetron), zijn er drie 2-persoons slaapkamers, een prima badkamer én een bijkeuken waar u zelfs een wasmachine treft. In uw rustig gelegen tuin staan de tafel, stoelen en parasol al voor u klaar!

Omgeving van Meeussen Bungalowverhuur

Bungalowpark Molendal ligt in het hart van een uniek en gevarieerd natuurgebied. Zo’n 100 meter van Molendal ligt de Mookerheide. Een gaaf heidegebied dat wordt omringd door bos en landbouwgrond. Op deze heide, die op een uitloper van de Nijmeegse stuwwal ligt, zijn forse hoogteverschillen aanwezig. Hierdoor heeft u op sommige punten prachtige vergezichten over de Maas. De heide wordt begraasd door schapen en runderen. Eveneens op loopafstand bevindt zich de St. Jansberg.  In het winterbed van de Maas bij Plasmolen ligt natuurgebied Rivierduintjes. Een van de weinig gave restanten van oorspronkelijke rivierduinen die nog begroeid zijn met oude meidoornhagen. Temidden van de zandafgravingen en recreatieplassen liggen de Zevenbergen. Prachtige oude, met eikenbos beplante rivierduinen, waar diverse zangvogels broedden. Favoriet is verder Nationaal Park de Maasduinen. Dit park is maar liefst 4500 ha groot en ligt tussen de Maas en de Duitse grens. Het park dankt zijn naam aan de opvallende stuifzandruggen die paraboolduinen worden genoemd. Ontstaan tegen het einde van de laatste ijstijd toen grote delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en hoefijzervormige duinen. Een prachtig park

Cultuur: wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen tuin? Dan moet u absoluut de Tuinen van Appeltern bezoeken. Daar zijn maar liefst 190 verschillende voorbeeldtuinen te bezichtigen.

Indrukwekkend is het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. Dit museum, gelegen tussen de heuvels en bossen van Groesbeek,volgt u dan ook eens de Liberation Route. Op 23 locaties in de wijde omgeving liggen gemarkeerde veldkeien –luisterplekken- waar een hoorspel te beluisteren is over de indrukwekkende belevenissen van één of meerdere personen in de jaren ’44-’45.

Het Museumpark Oriëntalis (het vroegere Bijbels Openluchtmuseum) is op een andere manier indrukwekkend. Dit park biedt een moderne kijk op de drie religies.

Imkerij Immenhof biedt een originele en educatieve rondleiding door imkerij, tuinen en wijngaard. Meer wijnproeven kunt u bij Wijnhoeve Groesbeek.

Meer een bierliefhebber? Bij Bierbrouwerij Graaf van Heumen worden de speciaal bieren gebrouwen in unieke ketels van roodkoper en glas. Aardewerk is te zien bij Pottenbakkerij de Olde Kruyk.

Kamers

6-persoons
3-4 persoons bungalow

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

10 + 12 =