Medifit Spanje, Denia

Verblijf en behandeling in Spanje:In een fijne omgeving. Verblijf, vervoer, schoonmaak en het eten wordt allemaal geregeld als u dit wilt. De meeste zorgverzekeringen vergoeden deze behandeling. Als u via de revalidatiearts een verwijzing aanvraagt kunt u hier in Spanje aan de Costa Blanca (Denia) revalideren met de nieuwste apparatuur en methodes, uw huisarts kan u verwijzen naar de revalidatieartsen van SRN in Nederland. Zij regelen voor u dan verder alles wat nodig is om revalidatie in Spanje mogelijk te maken. Via uw huisarts kunt u een operatie in het HCB ziekenhuis in Denia of Benidorm aanvragen, u bent vrij om u hier te laten opereren en te revalideren.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Buitenland

Voorzieningen

  Algemeen

Medifit is een Nederlands multidisciplinair therapie en revalidatiecentrum met ervaren therapeuten, artsen en specialisten Het revalidatiecentrum beschik over de meest geavanceerde revalidatie apparatuur waarop gewerkt wordt met de meest recente behandelprotocollen om veilig en snel te herstellen. Het is mogelijk te verblijven in een luxeappartement of in een kamer binnen het revalidatiecentrum met 24 uur medisch zorg en verpleging. 

 

Er vindt voor aanvang van de revalidatie een uitgebreid medisch onderzoek plaats waarin uw lichamelijke en geestelijke belastbaarheid wordt bepaald. Na overleg met de revalidatiearts en het therapeuten team wordt er samen met u besloten wat de best mogelijke behandeling voor u is. Door dat de loon en huisvesting kosten in Spanje lager zijn dan in Nederland kan dit revalidatiecentrum u meer behandelduren en persoonlijke geven bij dezelfde tarieven, dan een revalidatiecentrum in Nederland

 

Medifit behandelt vooral veel patiënten die willen herstellen na een beroerte, heup/knie porthese operatie, chronisch pijnklachten, COPD of na een ziekhuis opname. De revalidatie, het verblijf, eten, transport wordt allemaal volledig vergoed door de zorgverzekeraar als er een indicatie is van een revalidatiearts.

 

Omgeving van Medifit Spanje, Denia

 

Vanwege een gezond klimaat met milde winters, uitstekende gezondheidszorg, internationale restaurants, prachtige stranden, tennis, golf & spa resorts is de Costa Blanca (Alicante) in Spanje uitgegroeid tot de belangrijkste bestemming voor senioren in Europa. Vakantie of wonen in kustplaatsen zoals Jávea en Moraira is erg populair geworden, omdat deze plaatsen goede voorzieningen hebben aangebracht voor senioren met mobiliteitsproblemen. Naast het feit dat de Costa Blanca één van de mooiste gebieden van de Spaanse kustlijn is, is het ook het meest toegankelijke en comfortabele gebied voor mensen met een lichamelijke handicap of mensen die bezig zijn met een revalidatieproces. De infrastructuur is aangepast en geschikt voor rolstoelgebruikers. Talrijke Nederlandse artsen, therapeuten en specialisten werken in dit gebied en de meest gerenommeerde internationale klinieken en ziekenhuizen bevinden zich aan de Costa Blanca.

 Het Revalidatiecentrum MedifitReha ligt in het noordelijke deel van de Costa Blanca in het kustplaatsje Moraira/Teulada aan de Middellandse Zee, ongeveer 80 kilometer van Alicante en 100 kilometer van Valencia. Moraira heeft een grillige kustlijn met hoge kliffen, afgewisseld met schitterende stranden, mooie boulevards en een gezellig centrum.

 

Kamers

Het Revalidatiecentrum beschikt over 8 luxeappartementen met 1 slaapkamer en 3 appartementen met 2 slaapkamers.

 

– Binnen het revalidatiecentrum beschikken wij over 24 kamers met 24 medische zorg en verpleging

-Het verblijf en revalidatie in de kamers en appartementen is zonder kosten voor de revalidant, Medifit rekenend dit direct af met uw zorgverzekeraar.

– Een partner of begeleider mag zonder extra kosten bij u verblijven. Wel is er een supplement voor de partner of begeleider als deze ook gebruik wilt maken van het “volpension” van 35, euro per dag.

– Er is een supplement van 15 euro per dag als u wilt verblijven in een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en een grootte woonkamer en  een groot terras. 

– Inclusief; revalidatie therapie schoonmaak, wasserette service, airport transfer, WIFI, Nederlandse televisie en een gratis huur auto gedurende de gehele periode.

– Exclusief: Vliegreis, aanvullende onderzoeken en  medicijnen

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

14 + 14 =