Luxe Vakantiewoningen Herlaeve

Luxe 2-10 persoons vakantiewoningen aan de rand van het dorpje Mechelen. Landelijk gelegen op een voormalige boerderij. De woningen zijn omringd door weilanden. Bij de woningen ligt het grote Vijlenerbos op 15 minuten loopafstand.

Geschikt voor

Mindervalide, Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Huisdieren, Rolstoelaanpassingen

Bij de woningen ligt het grote Vijlenerbos op 15 minuten loopafstand. De woningen zijn ruim van opzet met luxe open keuken, grote woonkamer, aansluitend ruime badkamer met 2-persoonsslaapkamer met 2-persoonsbed, waarvan 1 gedeelte hoog-laagbed is. De slaapkamer is middels een schuifdeur te bereiken. De woningen zijn tevens kindvriendelijk ingericht. De tuin is ingericht met een speeltoestel, trampoline en trapveldje. U kunt de woningen ook samen huur als groepsaccommodatie.

Omgeving van Luxe Vakantiewoningen Herlaeve

Binnen 20 autominuten bent u in Valkenburg aan de Geul, Aken en Maastricht. U kunt makkelijk naar Gaiapark Kerkrade Zoo, Zwembad De Polfermolen, pretpark De Valkenier in Valkenburg, Kasteel Hoensbroek, of wat dacht u van een treinrit met de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

Kamers

Kroetwusch
2-8 persoons vakantiewoning, beneden grote woonkamer met open keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en verstelbare kookplaat, luxe gedeeltelijk aangepaste badkamer met grote inloopdouche, verstelbare wasbak en toilet. Grote 2-persoons slaapkamer met 2 1-persoons elektrische bedden, waarvan 1 gedeelte hoog-laag verstelbaar is.
1e verdieping 2 2-persoons slaapkamers met 2 tot 3 1 persoonsbedden, luxe badkamer met douche, ligbad, toilet en 2 wasbakken. Het grote terras en de tuin zijn vanuit de woonkamer bereikbaar. U heeft vanuit de woning en het terras vrij uitzicht over het heuvelland.

Maretak
2- persoons vakantiewoning, beneden grote woonkamer met open keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en verstelbare kookplaat, luxe gedeeltelijk aangepaste badkamer met grote inloopdouche, verstelbare wasbak en toilet. Grote 2-persoons slaapkamer met 2 1-persoons electrische bedden, waarvan 1 gedeelte hoog-laag verstelbaar is.
Het grote terras en de tuin zijn vanuit de woonkamer bereikbaar. U heeft vanuit de woning en het terras vrij uitzicht over het heuvelland.

Junkerke
2-8- persoons niet aangepaste vakantiewoning, 1e verdieping grote woonkamer met open keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en kookplaat. Vanuit de woonkamer/keuken heeft u een wijds uitzicht over het heuvelland middels een grote dakkapel. Seperaat toilet. Badkamer met ligbad grote inloopdouche, 2 wasbakken en toilet. Grote 2-persoons slaapkamer met 2 1-persoons bedden 2e verdieping 2 2-persoon slaapkamers, 1 met hoogslaper en 1 eenpersoons bed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoons bedden.
U heeft de mogelijkheid buiten te zitten.

Hummeknupke
6 persoons niet aangepaste vakantiewoning. Woonkamer met open keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en kookplaat. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras. Seperaat toilet. 1ee verdieping Badkamer met douche, 2 wasbakken en toilet. 2 ruime 2-persoons slaapkamers met 2 1-persoons bedden 2e verdieping grote tweepersoons slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

15 + 12 =