Landhotel Bosrijk Roermond

Aan de rand van de bruisende Limburgse stad Roermond en pal op de grens van Nederland en Duitsland vormt dit hotel een heerlijke bestemming om er even tussenuit te gaan.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Restaurant

Op vakantie met uw paard naar Midden-Limburg
Landhotel Bosrijk Roermond is de ultieme uitvalsbasis voor een ruiter-(men)tocht door de prachtige Limburgse omgeving. Geniet in ons hotel van Limburgse gastvrijheid en maak daarnaast met uw paard(en) prachtige tochten door het Nationaal Park De Meinweg dat naast het hotel gelegen is. Het zal uw paarden ook aan niets ontbreken in de stalruimtes van ons hotel, waar u hen kunt verzorgen en stallen.

Omgeving van Landhotel Bosrijk Roermond

Landhotel Bosrijk Roermond is gelegen aan de grens van het Nationaal Park De Meinweg, een 800 hectare groot heidereservaat. In dit park zijn diverse wandelroutes uitgezet die u langs de mooiste plekjes van dit natuurgebied leiden. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Ook de stad Roermond is een bezoekje meer dan waard. Roermond ligt daar waar sinds de 12e eeuw het riviertje de Roer uitmondt in de Maas. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken zijn de stille getuigen van een rijk verleden. In het oude stadscentrum vindt u verkeersvrije winkelpromenades. In Roermond vindt u ook het Designer Outlet Center, winkelliefhebbers kunnen hier voordelig merkkleding shoppen.

In Midden-Limburg ligt tevens het op één na grootste watergebied van Nederland. Deze biedt in de zomer volop mogelijkheden voor watersport en zonaanbidders.
Doordat het hotel gelegen is nabij de Duitse grens, is een gezellige uitstapje naar onze Zuiderburen ook zo gemaakt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Aken, Hasselt of Düsseldorf. U kunt bijvoorbeeld al binnen 3 kwartier op de Königsallee in hartje Düsseldorf staan.

Tips omgeving Roermond
•Ga watersporten op de Maasplassen en geniet hier van de zon en de prachtige natuur
•Volg één van de wandelroutes in Nationaal Park De Meinweg
•Ga naar het Meinweg bezoekerscentrum
•Shop till you drop in Designer Outlet Roermond
•Breng een bezoek aan het ‘witte stadje’ Thorn
•Ga winkelen in Düsseldorf, Aken en Hasselt
•Sla een balletje op de golfbaan van Burggolf Herkenbosch
•Ga cultuur opsnuiven in de historische stad Roermond

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

1 + 1 =