Inntel Hotels Resort Zutphen

Inside out! Weer of geen weer, altijd comfort en ontspanning met alles onder 1 dak. Aan de rand van Hanzestad Zutphen met de natuur in de achtertuin biedt het hotel 67 comfortabele kamers, 12 multifunctionele zalen en een scala aan sport en relaxfaciliteiten. Het Inntel Resort Hotel ligt op 20 km van Arnhem en Apeldoorn en is per auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats voor het hotel.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Gelderland

Voorzieningen

Bar, Dieetmogelijkheid, Fitness, Huisdieren, Restaurant, Sauna, Zwembad

Geen sport zonder goed eten! Stem uw maaltijd af op uw sportieve prestaties en kies uw favoriete gerechten, bereid met passie en smaak voor gezondheid. Kies voor een klein, gemiddeld of groot culinair genot. De eigentijdse en ongedwongen sfeer van restaurant SENSE, het Barbecue Restaurant of een van de bars maken het actieve genieten compleet. Voel je thuis met vrienden en familie. Lekker actief of gewoon even helemaal niets. Tijdloos en onbezorgd genieten voor alle leeftijden. Door het pakket aan sport en relax faciliteiten, alles onder 1 dak is Inntel Hotel Resort Zutphen een zeer geschikte accommodatie voor families en vriendengroepen die graag gezelligheid en sport combineren. Aan de hand van uw wensen en budget wordt met plezier een passend arrangement samengesteld.

Inntel Hotel Resort Zutphen biedt in samenwerking met professionele organisaties een scala aan activiteiten aan die worden gekenmerkt door maatwerk, originaliteit en enthousiaste inbreng van de instructeurs. Kinderen van 0 tot 4 jaar verblijven gratis, mits ze op de kamer van 2 volbetalende personen slapen. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 50%, mits ze op de kamer van 2 volbetalende personen slapen. Het is mogelijk om maximaal 1 extra bed bij te plaatsen op een Balance tweepersoonskamer. Tevens is het mogelijk om Basic tweepersoonskamers te reserveren met tussendeur. Kinderen tot 12 jaar ontvangen in dat geval geen korting.

Omgeving van Inntel Hotels Resort Zutphen

Veelzijdig Zutphen
Breng een bezoek aan de monumentale Hanzestad Zutphen met romantische hofjes, oude koopmanshuizen en een gezellig oud winkelcentrum met originele winkeltjes. Verken de stad aan de hand van een themawandelroute of maak een tocht met de Fluisterboot waarbij de schipper (Fluisteraar) u vertelt over het verleden van de stad. Actief de natuur verkennen Vanuit Zutphen staat u zo in de natuur. Aan de ene kant is dat de Veluwe aan de andere kant de Gelderse Achterhoek. Fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie en u heeft de mogelijkheid fietsen te huren.

Kamers

Advance met ontbijt
Een kamer met fijne voorzieningen met veelal uitzicht over de hoteltuin of
tennisbanen * Airconditioning * Kingsize bed * Plaatsing extra bed mogelijk * Zitje * Broekenpers * Bureau met goede werkverlichting * Exclusieve tijdschriften * Koffie en
theefaciliteiten * Parketvloer.

Basic met ontbijt
Tweepersoonskamer.Een sfeervolle gastenkamer met o.a. een privekluisje, luxe badkamer met bad, douche en toilet en tv met inhouse movies.

Balance met ontbijt
Frisse buitenlucht. Een sfeervolle inrichting met warme aardetinten. * 2 aparte bedden naast elkaar * Plaatsing extra bed mogelijk * Zitje * Exclusieve tijdschriften * Koffie- en
theefaciliteiten.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

5 + 10 =