Hotel-Restaurant Valkenburg

In Valkenburg, omringd door het prachtige Limburgse heuvellandschap en slechts enkele kilometers verwijderd van het bekende Drielandenpunt, ligt Hotel-Restaurant Valkenburg. Kenmerkend voor dit 3-sterren hotel is dat het geheel uit Oud Limburgs rood is opgetrokken en van oude mergelstenen is voorzien. Als contrast is gekozen voor een modern interieur dat tevens zeer comfortabel is.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Het sfeervolle hotel ligt op loopafstand van het centrum van Valkenburg en nabij steden als Luik en Aken. Ideaal voor bijvoorbeeld een dagje winkelen of om wat cultuur op te snuiven. Een bezoek aan Thermae 2000 behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. En wat dacht u ervan om het Limburgse landschap al wandelend of fietsend te ontdekken.

Omgeving van Hotel-Restaurant Valkenburg

Wie het Limburgse land eerder heeft bezocht weet dat het een stukje buitenland in Nederland is. Het oogverblindend mooie landschap met heuvels en valleien doet menigeen denken aan Zuid-Europese vakanties. Fris kletterende beken en prachtige wandel- en fietspaden zijn in iedere hoek van deze streek te vinden.

Toerisme en recreatie
Het vriendelijke heuvellandschap van Zuid-Limburg met de Vaalsberg (321 meter) als het hoogste punt van Nederland, de groene en waterrijke Maasvallei in Midden-Limburg en het Peelgebied en de uitgestrekte bos- en heide-arealen in Noord-Limburg vormen een in Nederland unieke combinatie van grote landschappelijke afwisseling. Het prachtige landschap maakt Limburg bij uitstek geschikt voor toerisme en recreatie.

Een prachtige omgeving
Vanuit Hotel-Restaurant Valkenburg zijn tientallen aangename tochten per fiets of auto te maken. Ook starten er diverse VVV wandelroutes vanuit dit hotel. Voor onderweg kunt u een heerlijke picknickmand laten klaarmaken, zodat u in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving waarin u zich bevindt!

Tips
•Bezoek Nederlands eerste officieel erkende kuuroord ‘Thermae 2OOO’, waar u heerlijk kunt bijkomen
•Voor de fanatieke wandelaars is het beroemde Pieterpad, dat vlak langs Valkenburg loopt, nog steeds dé ultieme uitdaging
•Ontdek de natuur vanaf de fiets, met de tweewieler komt u op plekken waar u met de auto niet kunt komen. Echte wielrenners kunnen zich wagen aan een stevige ‘etappe’ over de Cauberg in Valkenburg of de St. Pietersberg bij Maastricht
•Met de auto het land verlaten en een kijkje nemen in de Belgische Ardennen of een bezoek brengen aan Luik of Aken

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

2 + 2 =