Hotel-Restaurant Rooland

Noord-Limburg: daar waar de lucht frisser is, het gras groener en waar de zon zich vaak laat zien. Kortom; dé ideale bestemming om eens een prachtige fiets- of wandeltocht te maken.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Bar, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Met natuurgebieden als Het Maasdal en Nationaal Park De Maasduinen op slechts een steenworp afstand, is Fletcher Hotel-Restaurant Rooland in Arcen een ideale uitvalsbasis voor de mooiste tochten. De vooraf uitgezette routes leiden u langs de meest prachtige natuur, maar er zijn ook routes beschikbaar waarbij u kennis maakt met de streekproducten van Limburg. Zo fietst u bijvoorbeeld langs de wijn- of aspergevelden.

Omgeving van Hotel-Restaurant Rooland

Aan de rand van het sfeervolle dorpje Arcen, in het prachtige natuurrijke Limburgse landschap. Daar waar de lucht frisser is, het groen groener en waar de zon zich vaak laat zien. Daar ligt Hotel-Restaurant Rooland. De directe omgeving van dit 4-sterren hotel leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van Limburg: Het Maasdal en het Nationale Park de Maasduinen/de Hamert.

Pittoreske plekjes
Het Limburgse land biedt onbegrensde mogelijkheden om intens van uw vrije tijd te genieten. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, vissen, zeilen of genieten van een culturele rondtocht langs historische steden of langs een van de vele pittoreske plekjes. Vlakbij het hotel vindt u ook het Thermaalbad Arcen, de bron van gezondheid, weldaad en ontspanning. Daarnaast bevindt zich in de omgeving de gezellige Maasboulevard met jachthaventje, knus centrum en veel terrasjes.

Grote winkelsteden
Mist u hier nu juist de drukte van de stad en de mogelijkheid om lekker een dagje te winkelen, dan kunt u een bezoek brengen aan een van de drie grote Duitse winkelsteden die in de buurt van het hotel liggen: Krefeld, Mönchengladbach en Düsseldorf.

Veelzijdig, grenzeloos, gastvrij en puur genieten in alle seizoenen. Dat is Limburg!

Tips
•Thermaalbad Arcen
•Saunapark van Dijk
•Kasteeltuinen Arcen
•Graanbranderij de IJsvogel
•Hertog Jan bierbrouwerij
•Streekmuseum De Locht
•Golfcentrum Roobeek
•Diverse wandel- en fietsroutes

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

7 + 7 =