Hotel-Restaurant Paasberg

Tussen de bomen en struiken van de Lochemse Bossen bevindt zich dit knusse 3-sterren hotel. Hier staat echte gastvrijheid hoog in het vaandel en nemen we voor iedereen de tijd.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Gelderland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Sauna, Zwembad

Voor prachtige wandel- en fietstochten bent u hier aan het juiste adres. Bewonder het glooiende dekzandlandschap rond Lochem en trotseer de twee beboste heuvels; de Lochemse Berg en de Kalenberg.

Na een aangename tocht door de natuur is het goed vertoeven op het zonnige terras. In het à la carte restaurant heeft u een prachtig uitzicht over het glooiende dekzandlandschap. Met de grootste zorg worden alle gerechten bereid door onze chef-kok Gerrit Brokken, die het liefst met streekgebonden ingrediënten werkt.

Omgeving van Hotel-Restaurant Paasberg

Hotel-Restaurant Paasberg is schitterend gelegen aan de rand van het bos op de Paasberg. Vanuit het hotel loopt u zo het bos in voor een heerlijke wandeling. De Achterhoek leent zich ook uitstekend voor schitterende fietstochten door het karakteristieke landschap. In de regio zijn diverse tochten uitgezet, maar u kunt de streek natuurlijk ook zelf ontdekken.

Fraaie vergezichten
Weelderige bossen, traditionele boerderijen en uitgestrekte akkers worden her en der onderbroken door gezellige dorpen en kleine woonkernen. Ontdek de rust, ruimte en het groen dat de Achterhoek biedt. De Paasberg is een natuurgebied van 20 ha. aan de zuidzijde van Lochem, met fraaie vergezichten, een watertoren en openluchttheater.

Gezellige binnenstad
Het stadje Lochem heeft een gezellige binnenstad en een historisch aanzicht. Qua ontspanning heeft de stad veel te bieden: tennisbanen, verwarmde buitenbaden, een overdekt zwembad, drie natuurijsbanen en een golfbaan. Ook op evenementengebied valt er in Lochem veel te beleven.

Daarmaast kunt u een uitstapje maken naar de Hanzestad Zutphen. Deze monumentale stad heeft tal van bezienswaardigheden, musea en een gezellig centrum.

Tips
•Talrijke wandel- en fietstochten door de Achterhoek en de rijke natuurgebieden in de directe omgeving van Lochem
•De stad Lochem, met een gezellig centrum, winkels en terrassen
•Landgoederen De Velhorst, Verwolde, Ampsen en De Boekhorst in Lochem
•Natuurgebieden Het Grote Veld, Lochemse en Kale Berg
•De monumentale Hanzestad Zutphen
•Witte Wievenkuil, een diepe zandkuil aan de rand van de Lochemse berg, waaraan een legende is verbonden. In de zomermaanden wordt de legende doorverteld
•Diverse musea, waaronder het Bordenmuseum en de Zwiepse Molen
•Diverse exposities in Lochem

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

4 + 4 =