Hotel-Restaurant Langewold

In een van de mooiste provincies van Nederland, in de kop van Drenthe, ligt 4-sterren Hotel-Restaurant Langewold. De plaats bij uitstek voor een weekend of midweek weg. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Drentse bossen, Friese meren en Groninger terpen. Het is een hotel van waaruit u kunt genieten van de prachtige omgeving en waar de nadruk ligt op persoonlijke service.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Drenthe

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Fitness, Restaurant, Rolstoelaanpassingen, Sauna

Het hotel beschikt over tal van faciliteiten die u een aangenaam verblijf garanderen. Ga eens heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant, ontspan in onze sauna en stoombad of leef u uit in onze fitnessruimte of op onze kegelbanen. Daarnaast is Hotel-Restaurant Langewold een uitstekende accommodatie voor de zakelijke gast. Het hotel beschikt over verschillende zalen die van alle moderne faciliteiten zijn voorzien.

Omgeving van Hotel-Restaurant Langewold

Hotel-Restaurant Langewold heeft een prachtige ligging in het mooie landschap van Drenthe. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ga er lekker met de fiets op uit of trek een paar goede wandelschoenen aan en verken de omgeving. Drenthe biedt voor elk wat wils: uitgestrekte landschappen, bos, heidevelden of gezellige dorpjes. Zoals het dorpje Roden.

Roden ligt in de zogenaamde ‘Gouden driehoek’, die wordt gevormd door de steden Groningen, Assen en Drachten. Tussen de Drentse bossen, Friese meren en Groninger terpen. Of u nu houdt van bos, heide, hunebedden, uitgestrekte landschappen of gezellige dorpjes; Drenthe heeft het allemaal! Roden beschikt over een bekend ridderlijk goed, namelijk Havezate Mensinge. Havezate Mensinge in Roden, omgeven door grachten, weilanden en bossen, is één van de boeiendste landgoederen van Drenthe. Het geeft u een levensecht beeld van hoe men vroeger in een havezate woonde en leefde.

Het bruisende Groningen en het prachtige Drentse landschap.
Wilt u juist wat cultuur opsnuiven, breng dan een bezoek aan de bruisende stad Groningen (op circa 15 km afstand) waar u veschillende monumenten kunt bezichtigen. Of breng een bezoek aan een museum, zoals het Speelgoedmuseum in Roden, het Museumdorp in Orvelte of het Gevangenis Museum in Veenhuizen. Ook zou u zich eens wat meer kunnen verdiepen in de hunebedden die verscholen liggen in het Drentse landschap.

Tips
•Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht
•Leef u eens uit op de golfbaan in de nabije omgeving van het hotel
•Ga een dagje naar Schiermonnikoog
•Breng een bezoek aan een museum, o.a. Groninger Museum, Drents Museum, Speelgoedmuseum
•Met de kinderen een dagje naar het Noorder Dierenpark

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Éénpersoons mindervalide kamer logies/ontbijt
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoons mindervalidekamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

3 + 9 =