Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Midden in het centrum van Thorn, vanwege de vele witgepleisterde gebouwen ook wel ‘het witte stadje’ genoemd, ligt het karakteristieke Hotel-Restaurant La Ville Blanche. Het stadje herbergt een schat aan cultuurhistorie. Hier waant u zich in de Middeleeuwen! Een romantische wandeling langs de prachtige Stiftskerk en de historische panden is zeker de moeite waard.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Thorn is omgeven door natuur en grenst aan de Maasplassen, waar u lekker kunt watersporten, kunt uitwaaien of kunt genieten van de zon. Na een actieve dag heten wij u van harte welkom in ons restaurant of op één van onze terrassen, waar u weer volop verder kan genieten van de Limburgse gastvrijheid. Nuttig een smakelijke lunch, een uitgebreide High Tea of een culinair diner, wij zullen er zorg voor dragen dat het u aan niets ontbreekt!

Stadswandeling door Thorn
Vanuit het hotel kunt u iedere zaterdagmiddag met een gids op pad gaan door het schilderachtige stadje. Hoogtepunten als de historische kern en de Abdijkerk van Thorn worden hierbij zeker niet overgeslagen.

Omgeving van Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Hotel-Restaurant La Ville Blanche ligt in het centrum van het karakteristieke Thorn. Dit historische plaatsje in Midden-Limburg wordt ook wel ‘het witte stadje’ genoemd, te danken aan de vele huizen die wit gepleisterd zijn.

Indrukwekkend en afwisselend landschap
De omgeving van Thorn, een indrukwekkend en afwisselend landschap, is bij uitstek geschikt om te wandelen of te fietsen. Een gunstige ligging aan de Maasplassen en de inbedding in een opmerkelijk natuurlandschap dragen bij aan de aantrekkingskracht van het witte stadje.

Idyllisch zandstrandje en historische winkelstad
Op 500 meter van het hotel ligt Maasplas ‘De Grote Hegge’ met een idyllisch zandstrandje, waar het met mooi weer heerlijk vertoeven is. Verder ligt de gezellige stad Roermond niet ver van Thorn, dat een rijke geschiedenis heeft met een schat aan historische bouwwerken. In het historische winkelhart vindt u veel boetiekjes in monumentale panden. Echte winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het Designer Outlet Center.

Tips
•Een wandeling door Thorn, het ‘witte stadje’
•Watterrecreatie bij Maasplas ‘De Grote Hegge’
•Boottocht op de Maasplassen
•Een bezoek aan Roermond
•Wandelen en fietsen in de omgeving
•Recreatiepark De Heelderpeel
•Overdekt Speelparadijs De Ballon in Echt
•Designer Outlet Roermond
•Stedelijk Museum Roermond
•Gemeentemuseum Het land van Thorn

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

3 + 13 =