Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. U kunt in de omgeving prachtige fiets- en wandeltochten maken en genieten van het Zuid-Limburgse landschap.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Bar, Dieetmogelijkheid, Restaurant

Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Na een vorstelijk diner in het kasteel kunt u hier nog een heerlijke wandeling maken waarna u zich kunt terugtrekken op uw luxe hotelkamer in de nabijgelegen, authentieke carréhoeve uit 1713.

Omgeving van Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

De charme van Limburg, en daarbij de omgeving van ons prachtige hotel, bestaat grotendeels uit het niet-Nederlandse karakter van deze provincie. Een rijke, oude cultuur. Maastricht, de oudste en mooiste stad van Nederland. De Maas. Een uniek, sterk heuvelend landschap met eigen flora. Holle wegen, bossen, afgewisseld met vruchtbare akkers en weiden. Dromerige dorpjes. Vakwerkhuizen, meanderende beken. Watermolens, grotten met fossielen. Veel kastelen, oude boerenhoeven. Limburg, een provincie om verliefd op te worden!

Maar naast een prachtig natuurgebied, zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden voor spanning en vermaak! Zo kunt u een grote diversiteit aan dieren bezoeken en bekijken in Gaia Park, een golfballetje slaan op één van de nabijgelegen golfbanen, bijzondere (botanische) tuinen bekijken, een dagje shoppen in het Designer Outlet Center Roermond of MaasmechelenVillage, de grotten van Valkenburg ontdekken of één van de vele musea ontdekken.

Tips
•Bezoek de mooiste dierentuin van Nederland en België, GaiaPark Kerkrade Zoo, waar exotische dieren als neushoorns, cheeta’s en apen leven in ruime en natuurlijke verblijven. Vanuit het hotel wandelt u via de speciale hotelentree zo het dierenpark in (tegen betaling).
•Ontdek wat wetenschap en techniek kan betekenen in het Discovery Centrum Continium.
•Bezoek ’s werelds grootste overdekte skibanen bij SnowWorld Landgraaf.
•Golfen, de ultieme manier van ontspannen!
•Een opgraving, een museum…. Een museum over een opgraving, dat is het Thermenmuseum in Heerlen.
•Beleef de sprookjes van Gebroeders Grimm en de spannende attracties in Sprookjesbos Valkenburg.
•Themapark Mondo Verde: attractiepark, dierenpark, mooie tuinen en dinofauna.

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

13 + 1 =