Hotel-restaurant Hellendoorn

Aan de voet van het natuurgebied De Sallandse Heuvelrug vindt u ons knusse 3-sterren hotel. In het eigentijdse hotel, met een meer dan 100 jaar historie, zult u echte Twentse gastvrijheid ervaren. Wanneer u op ontdekkingstocht gaat in de omgeving, ontdekt u pure natuur. U zult zich verbazen over on-Nederlandse vergezichten, golvende heidevelden en zandverstuivingen.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Overijssel

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Sauna

Nadat u heeft genoten van de natuur, kunt u zodra het weer het toelaat genieten op ons terras of in de gezellige bar. In ons moderne restaurant ervaart u een hartelijk Hellendoorns ontvangst. Hier worden gerechten geserveerd met verfrissende smaken uit meerdere Europese keukens. De ingrediënten leiden u echter terug naar het Twentse platteland

Omgeving van Hotel-restaurant Hellendoorn

In de directe omgeving van Hotel-Restaurant Hellendoorn ligt het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. In dit prachtige natuurgebied kunt u naar hartelust wandelen en fietsen. U zult verrast zijn over de ongekende rust die u hier aantreft. Laat u voeren langs zandverstuivingen, heidevelden, dichte bossen en de vuurtoren op de top van de Hellendoornse Berg.

Interessante Hanzesteden Niet ver van Hellendoorn vinden we interessante Hanzesteden als Zwolle, Deventer en Oldenzaal. Hier kunt u gezellig winkelen en musea bezoeken. Een andere mogelijkheid voor een uitstapje is een bezoek aan een kasteel of havezaat in de omgeving van Hellendoorn. Komt u met de kinderen? Bezoek dan het Avonturenpark Hellendoorn of breng een educatief bezoek aan een van de opengestelde boerderijen.

Tal van activiteiten Ook voor andere activiteiten, zoals varen, golfen of ballonvaren is het gebied rond Hellendoorn een ideale bestemming. Vergeet ook niet te informeren naar de diverse culinaire activiteiten in de buurt, er is ieder seizoen wel wat te beleven.

Tips
• Maak een huifkartocht door de Sallandse Heuvelrug
• Bezoek het Smederijmuseum in Hellendoorn
• Avonturenpark Hellendoorn
• Ontdek de Forellenkwekerij Tipbosch in Hellendoorn
• Internationaal Brandweermuseum in Rijssen
• Bezoek een concert in concertzaal De Lantaarn in Hellendoorn

Kamers

éenpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

13 + 8 =