Hotel-Restaurant Heidehof

Hotel-Restaurant Heidehof is de ideale locatie voor een afwisselende vakantie. Gelegen in Heerenveen ‘de sportstad van het Noorden’ biedt de omgeving een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Het hotel ligt op korte afstand van Thialf en het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Friesland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Rolstoelaanpassingen

Vanuit ‘It Hearrenfean’ (Fries voor Heerenveen) kunt u de bekende elf steden bezoeken en de Elfstedenroute volgen, wandelen of fietsen door het Drents-Friese Wold of een van de vele karakteristieke Friese dorpjes bezoeken.

De omgeving telt enkele bijzondere musea, een gezellig winkelcentrum en vele sportaccommodaties. Ook het hotel biedt sportieve faciliteiten. Het beschikt namelijk over drie tennisbanen en een jeu-de-boulesbaan en op korte afstand vind u een 9-holes golfbaan. Na een veelzijdige dag kunt u plaatsnemen in onze gezellige bar of ons uitstekende à la carte restaurant.

Omgeving van Hotel-Restaurant Heidehof

Hotel-Restaurant Heidehof heeft een prachtige ligging in Heerenveen, ‘de sportstad van het Noorden’. Vrijwel direct naast een 9-holes golfbaan en op korte afstand van het bekende schaatsstadion Thialf. In Thialf worden met enige regelmaat (inter)nationale schaatsevenementen gehouden. Schaatsliefhebbers mogen hier niet ontbreken en kunnen genieten van de gezellige sfeer. Uiteraard kunt u hier ook zelf de schaatsen onderbinden, zelfs in de zomer!

De omgeving van Heerenveen leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandelroutes. Ten noorden van Heerenveen bevindt zich het natuurgebied ‘de Deelen’. Een uniek gebied vol waterpartijen, landtongen en lage boomwallen ontstaan door de turfwinning. Het gebied trekt jaarlijks ook zeldzame watervogels aan.

Ten westen van Heerenveen kunt u heerlijk zeilen in het uitgestrekte Friese merengebied. Hier worden regelmatig diverse zeilraces gehouden ook wel bekend als het skûtsjesilen.

Tips
•Thialf Stadion
•Stadscentrum van Heerenveen
•Museum Willem van Haren
•Museum Belvedere •Leeuwarden
•Abe Lenstra Stadion
•Natuurgebied de Deelen
•Friese Merengebied

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

6 + 1 =