Hotel-Restaurant De Zon

Kom gezellig langs bij Hotel-Restaurant De Zon, centraal gelegen tussen het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen. Hier kunt u eindeloos fietsen en wandelen door bos, hei en zandverstuiving. Het hotel is tevens een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van diverse musea en gezellige winkelsteden als Groningen en Assen.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Friesland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Sauna

In het gezellige hotel kunt u ontspannen in de sauna en het solarium. Tevens kunt u zich uitleven in de fitnessruimte. Een hapje en drankje staat voor u klaar in de knusse bar en een huisgemaakt diner nuttigt u in het sfeervolle restaurant. Ons vriendelijke personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt!

Omgeving van Hotel-Restaurant De Zon

De omgeving van Hotel-Restaurant De Zon is uitermate geschikt voor mooie wandel- en fietstochten. Dit kan door uitgestrekte bos-, heide- en veengebieden. Een voorbeeld hiervan is het natuurgebied Het Fochteloërveen, een van de laatste hoogveengebieden van Nederland. Hier kunt u onder andere de zeldzame kraanvogel bewonderen.

Aan de Turfroute
En vergeet niet dat dit hotel aan de Turfroute ligt. Voor de varende recreant is Oosterwolde dus ook een aantrekkelijke aanlegplaats. Op een mooie dag kunt u heerlijk op ons terras naar de voorbij varende bootjes kijken.

Uitstapjes
In de buurt van het hotel vinden we vele gelegenheden voor een uitstapje. Zo is het Noorderdierenpark in Emmen zeker een bezoek waard. In Assen kunt u naar het Verkeerspark Assen en verscheidene musea. In Veenhuizen vindt u het Gevangenismuseum.

Tips
•Noorderdierenpark in Emmen
•Schaatsbaan Thialf en diverse musea in Heerenveen
•In de zomer Open Stal (kunstkijkroute) in Oldeberkoop
•Orchideeënhoeve in Luttelgeest
•Verscheidene historische oorden als Fochteloërveen, Orvelte, hunebedden in Borger, de Koloniehof in Frederiksoord en het veenpark bij Emmen

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

8 + 4 =