Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Te midden van de bossen, heide en zandverstuivingen van het 5-sterren natuurgebied De Drentsche Aa, vindt u Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. Zodra u binnenkomt bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen voelt het als thuiskomen. Hier proeft u wat echte gastvrijheid is.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Buitenland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Rolstoelaanpassingen, Sauna, Zwembad

In de prachtige omgeving kan naar hartenlust gewandeld of gefietst worden. Ervaar hier echte stilte en rust. Bent u op zoek naar meer drukte? Breng dan een bezoek aan het gezellige dorpje Zuidlaren en de levendige stadscentra van Assen en Groningen.

Na een actieve dag komt u in ons hotel helemaal tot rust. Voor uw culinaire genoegens kunt u terecht in ons Live Cooking restaurant of kunt u zich laten verrassen door onze chef-kok in het culinaire restaurant La Lisière. Een binnenzwembad, sauna, solarium en tennisbaan maken uw verblijf tot een buitengewone ervaring!

Omgeving van Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Te midden van het stroomdallandschap De Drentsche Aa, gelegen aan een zandverstuiving midden tussen bossen en heidevelden, biedt Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen vele aantrekkelijke mogelijkheden.

Het hotel is ideaal gelegen om één van de mooiste Nederlandse natuurgebieden te ontdekken. Een stevige wandeling of een avontuurlijke fietstocht brengt u oog en in oog met alle pracht en praal van het 5-sterren natuurgebied. Hier ervaart u echte stilte en rust. Wilt u toch liever meer drukte opzoeken? Bezoek dan omliggende steden, zoals Groningen of Assen, die volop kunst, cultuur en winkelplezier bieden.

Tips:
•Maak een prachtige wandeling of fietstocht door de Drenthsche Aa
•Een dagje uit in Drenthe? Bekijk de hunebedden, waar Drenthe om bekend staat
•Cultuur proeven en winkelen in de nabij gelegen steden Groningen en Assen
•Golfen op dé golfbaan van Drenthe? De Drentse Golf en Countryclub is op korte afstand gelegen
•Bezoek musea in de omgeving, zoals het Drents Museum Assen en het Groninger Museum
•Laat u verwennen in Beauty Sauna Peize
•Bezoek een evenement op het nabijgelegen TT-Circuit Assen
•Ervaar de geschiedenis in Herinneringscentrum Kamp Westerbork
•Breng een bezoek aan Dierenpark Emmen

Kamers

éenpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

éénpersoons mindervalidekamer
Deze hotelkamer heeft een verhoogde bed, geen drempels en verbreede deuropeningen. Daarnaast is de badkamer aangepast met een verhoogde toilet + steunen en een douchestoel.

tweepersoons mindervalidekamer
Deze hotelkamer heeft een verhoogde bed, geen drempels en verbreede deuropeningen. Daarnaast is de badkamer aangepast met een verhoogde toilet + steunen en een douchestoel.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

6 + 8 =