Hotel-restaurant De Zalm

Gastvrijheid en gezelligheid staan centraal in ons knusse en sfeervolle hotel, die zijn naam dankt aan de zalmvisserij waar deze stad groot door werd.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Zuid-Holland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Het hotel is uniek gelegen in het historisch centrum van Brielle, ooit een bruisende haven met een open verbinding naar de Noordzee. Een wandeling door het pittoreske Brielle, in de volksmond Den Briel, neemt u mee langs honderden monumentale panden die de stad rijk is. Een fietstocht langs wat vroeger de route van de zeegaande vloot was, is ook een aanrader.

Na een inspannende fiets- of wandeltocht ontvangen wij u graag in ons restaurant, waar u culinair verrast wordt door de creaties van onze chef-kok.

Omgeving van Hotel-restaurant De Zalm

Hotel-Restaurant De Zalm is gelegen in de pittoreske vestingstad Brielle. Oude gevels en gebouwen en mooie grachten en wallen herinneren aan een rijke en bewogen historie. Het sfeervolle stadje is geliefd bij recreanten en dat is niet zonder reden. U vindt hier gezellige terrassen, mooie boetiekjes en knusse restaurants.

Prachtige steden op steenworp afstand
Op steenworp afstand van Hotel-Restaurant De Zalm vindt u prachtige steden als Rotterdam, Den Haag en Zierikzee. Deze plaatsen zijn zeker een bezoek waard. Bijvoorbeeld om wat cultuur te snuiven of om gezellig een dagje te winkelen.

Wandelingen, fiets- en boottochten
Maar de omgeving is ook uitermate geschikt voor mooie wandelingen en fiets- en boottochten. Bovendien ligt nabij Brielle het dorpje Heenvliet, dat vooral bekend staat om de traditionele paardenmarkt tijdens Pinksteren.

Tips
•Het Historisch Museum Den Brielle bezoeken
•Een stadswandeling maken door Brielle
•De toren van de Sint Catharijnekerk beklimmen voor een prachtig uitzicht over Brielle
•Een dagje naar Diergaarde Blijdorp
•Een bezoek aan Aviafauna
•Leren en spelen met water bij Waterland Neeltje Jans
•Een dagje naar Den Haag en Rotterdam
•Gemeentemuseum De Brielse Waag bezoeken

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

11 + 3 =