Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Aan de rand van de bruisende badplaats Noordwijk, op loopafstand van het strand, ligt het 4-sterren Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Dit hotel is niet alleen geschikt voor een weekend/midweek weg en zakelijke arrangementen, maar is ook een officiële trouwlocatie.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Zuid-Holland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Restaurant

De elegantie van het hotel is in perfecte harmonie met de prachtige natuur rondom het pand. Hotel-Restaurant De Witte Raaf beschikt over een uitstekend restaurant, sfeervolle bar, zeven multifunctionele zalen en mooie terrassen waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. De rustgevende ambiance, kwaliteit van de keuken, persoonlijke benadering en gastvrijheid dragen bij aan een comfortabel verblijf.

Omgeving van Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Hotel-Restaurant De Witte Raaf bevindt zich op een prachtige locatie, aan de rand van de internationale badplaats Noordwijk midden in de Duin- en Bollenstreek. De omgeving biedt een scala aan recreatieve mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien aan het strand, in de zomer een frisse duik nemen in zee, te paard de duinen door of al wandelend of fietsend de omgeving verkennen.

Musea, historische panden en gezellige terrassen Voor een dag cultuur proeven kunt u een bezoek brengen aan steden als Leiden, Den Haag en Haarlem. Hier vindt u diverse musea, historische panden en gezellige terrassen en restaurants. Maar u kunt natuurlijk ook een dagje shoppen inplannen of, als u er met het hele gezin op uit wil, een bezoek brengen aan een van de attractieparken in de omgeving.

Tips
•Waai lekker uit op het strand.
•Verken wandelend of fietsend de prachtige omgeving.
•Ga eens paardrijden door de duinen of op het strand.
•Sla een balletje op de golfbaan van de Noordwijkse Golfclub.
•Ontdek het universum bij Space Expo.
•Breng een dag shoppend door in Leiden.
•Bezoek met het hele gezin water- en attractiepark Duinrell.
•Bewonder in de lente de pracht en praal van de Keukenhof in Lisse.
•Bezoek het Den Hartogh Ford Museum in Hillegom of het Atlantikwall Museum in Noordwijk.

Kamers

Éénpersoonskamer
Op basis van logies/ ontbijt

twee persoonskamer
Op basis van Logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

12 + 12 =