Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Na een rit over een idyllische zandweg, door de Lochemse bossen, ziet u het prachtige 4-sterren hotel opduiken tussen de bomen en struiken. In dit luxe hotel, met een rijke historie, zult u echte Achterhoekse gastvrijheid ervaren. Direct vanuit het hotel ontdekt u ontelbare wandel- en fietsroutes, die u leiden door bossen, weilanden en houtwallen.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Gelderland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Sauna, Zwembad

Ontdek Lochem en omgeving
Al vanaf de 19e eeuw is Lochem één van de toeristische trekpleisters van de provincie Gelderland. Naast het genieten van de zuivere boslucht en het prachtige heuvellandschap, kijkt u uw ogen uit in de historische binnenstad van Lochem met haar vele bezienswaardigheden. Bent u meer op zoek naar de stadse drukte? Bezoek dan de gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer, welke slechts op een kleine afstand vanuit Lochem gelegen zijn. Ook het vernieuwde en grote centrum van Enschede is een bezoek meer dan waard.

Overnachten in dit hotel in Lochem
Nadat u heeft genoten van de natuur kunt u aanschuiven in ons culinaire restaurant met een sfeervolle open haard in het midden. Chef-kok Gerrit Brokken bereidt alle gerechten met ware passie voor het vak en uiterste precisie.

In de gezellige Engelse bar, de wintertuin of op het terras is het goed toeven. Daarnaast biedt het zwembad, de sauna en ons beauty centrum totale ontspanning.

Omgeving van Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Lochem smaakt naar meer! Kom en proef, beleef, ontdek, geniet, ervaar, ontspan of ga op avontuur! In het stadje met de charme van een dorp zult u zich geen moment vervelen. Het heeft een gezellige binnenstad met historisch aanzicht en biedt u vele bezienswaardigheden. Qua ontspanning heeft de stad veel te bieden, vooral om een actief weekend te beleven: tennisbanen, verwarmde buitenbaden, een overdekt zwembad, drie natuurijsbanen en een golfbaan.

Actief weekend in Gelderland:
Er op uit met de fiets of ter voet! Gelegen temidden van het prachtige natuurschoon van De Gelderse Achterhoek en nabij De Veluwe, is Hotel-Restaurant De Scheperskamp dé ideale uitvalsbasis voor diverse fiets- en wandeltochten. Weelderige bossen, traditionele boerderijen en uitgestrekte akkers worden her en der onderbroken door gezellige dorpen en kleine woonkernen. Unisex fietsen, elektronische fietsen en Nordic Walking poles zijn te huur bij de receptie van het hotel.

Stadse drukte in de omgeving van Lochem
Bent u op zoek naar de gezelligheid en drukte van een grotere stad? Bezoek dan de Hanzesteden Zutphen of Deventer. Zutphen is een stad met markante torens en statige koopmanshuizen, en biedt met haar vele hofjes een ideale mogelijkheid voor een prachtige stadswandeling of een actief fietstocht door de stad. Deventer geldt als één van de oudste steden van ons land en staat bekend om haar koek. Al meer dan 400 jaren geniet de stad internationale faam vanwege de hoge kwaliteit van de kruidkoek, de bijtjes en de honingkoek. Bent u een echte winkelliefhebber? Ga dan een dagje shoppen in Enschede.

Tips
• De Achterhoek staat bekend om haar prachtige kastelen en landgoederen. Denkt u aan de acht kastelen van Vorden, Huize Ruurlo, Huis Verwolde en de Kloese.
• Een bezoek aan het landgoed en daarbij Huis Verwolde is ook meer dan de moeite waard. Op het landgoed Verwolde staat een van de dikste eiken van Nederland!
• Wilt u kunnen dwalen in de grootste heggendoolhof ter wereld? Bezoek dan het doolhof in Ruurlo.
• Cactusoase Ruurlo; een uniek stukje woestijn! Met de bijzondere piramide gebouwd van cactussen is Cactusoase Annie Cactus een unieke beleving in Nederland.
• De Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen op slechts een steenworp van Lochem af. De gezellige winkelcentrumpjes en de historische gebouwen maken van een bezoek aan deze steden een bezoek meer dan waard!

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

8 + 1 =