Hotel-Restaurant De Kempen

Hotel-Restaurant De Kempen in Reusel is een modern driesterren hotel dat pas in mei 2009 haar deuren opende. Het is gelegen op een prachtige locatie in het hart van de Brabantse Kempen. Het hotel ligt midden op de grens van Nederland en België. De streek De Kempen staat bekend om zijn bosrijke natuurgebieden waar naar hartenlust gewandeld en gefietst kan worden. Het hotel vormt daar dan ook een perfecte uitvalsbasis voor. Een uitstapje naar de gezellige steden Tilburg, Eindhoven en Antwerpen is vanuit het hotel ook zo gemaakt.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Noord-Holland

Voorzieningen

Bar, Dieetmogelijkheid, Restaurant

Het driesterren hotel met 34 kamers, restaurant, bar en terras is bijzonder duurzaam gebouwd. Zo is het dak geheel voorzien van zonnepanelen en wekt het haar eigen energie op, overige energie wordt zelfs doorverkocht aan de gemeente. Middels warmtewinning en terugwinning ontstaat er een zeer eco vriendelijk hotel. Het voordeel is ook dat de gehele kosten voor gas, water en licht enorm laag zijn en daarmee sluit het hotel bijzonder goed aan bij de duurzaamheidsstrategie die Fletcher Hotels hanteert.

Na uw actieve dag kunt u in het gezellige restaurant heerlijk bijkomen. Er zal voor gezorgd worden dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van smaakvolle (streek)gerechten en gastvrije bediening, waarna u zich kunt terugtrekken op uw sfeervol ingerichte, moderne kamer.

Omgeving van Hotel-Restaurant De Kempen

Het hotel is gevestigd in het Brabantse Reusel en ligt midden op de grens van Nederland en België. Vanuit Hotel-Restaurant De Kempen kunt u dus letterlijk alle kanten op! Het is gelegen in het midden van twee wegen, die u leiden langs de mooiste plekjes van natuurgebied De Kempen. Hier vindt u uitgestrekte bossen, geurige heide en slingerende beken. Het gebied is naast haar talrijke natuur geliefd om haar gezellige Brabantse dorpjes. Zo vindt u er het 8-tal dorpen die bekend staan onder de naam; Acht zaligheden. De benaming zaligheden is ontleend aan het -sel waarop de naam van 7 van deze 8 dorpen eindigt (selligheden). Reusel behoort ook tot deze 8 dorpen. Het dorp Reusel telt zelf ook enige bezienswaardigheden. De Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk aan het Kerkplein is een neogotische kruisbasiliek uit 1895. Wandel ook eens door het Deken van der Wee Park, een klein maar fraai aangelegd park met onder meer een monumentale beuk.

Nabij Reusel vindt u ook de mooie natuurgebieden De Reuselse Moeren en De Grote en Kleine Cirkel. Een wandeling door deze gebieden is zeker aan te raden. Wilt u uw bezoek een cultureel tintje geven of wilt u lekker shoppen? Dan kunt u kiezen voor een bezoekje aan Turnhout (18 km.), Tilburg (25 km.), Eindhoven (28 km.), of Antwerpen (65 km.). Verblijft u in het hotel met kinderen? Dan kunt u hen verblijden met een uitstapje naar Attractiepark Bobbejaanland, dat slechts op een kwartiertje rijden met de auto ligt.

Tips
•Eindeloos fietsen en wandelen door prachtige natuur
•Ga shoppen of cultuur snuiven in Tilburg, Eindhoven of Antwerpen
•Dagje naar hét attractiepark van Brabant; De Efteling
•Bezoek Attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart, België
•Ga naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek
•Breng een bezoekje aan Museum Kempenland in Eindhoven, Het Natuurmuseum Brabant in Tilburg,
•Het Nationaal Oorlogs- en Verzets Museum in Overloon of het Nederlands Textiel Museum in Tilburg.
•Bezoek buurland België

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

14 + 6 =