Hotel-Restaurant De Geulvallei

In de bekende Geulvallei, nabij Valkenburg en het prachtige natuurreservaat Ingendael, ligt het 3-sterren Hotel-Restaurant De Geulvallei. Een hotel met een rijke historie, gevestigd in een mooi historisch pand.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Wilt u een boek lezen in onze lounge, genieten van een hapje en drankje op ons terras of fietsend de omgeving verkennen? Onze faciliteiten en de schitterende omgeving in Valkenburg waarin ons hotel gelegen is, staan garant voor een ontspannen verblijf.

Omgeving van Hotel-Restaurant De Geulvallei

Hotel-Restaurant De Geulvallei is gelegen in het kleine plaatsje Houthem St. Gerlach in de gemeente Valkenburg. Een van de oudste toeristenplaatsen van Nederland. Een stad met vele gezichten: Charmant, bourgondisch en vooral veelzijdig. Het hotel is de ideale uitvalbasis voor een heerlijk weekendje weg in Valkenburg (Zuid-Limburg).

Een unieke ligging in het mooie Valkenburg
Het hotel heeft een unieke ligging (gemeente Valkenburg) nabij verschillende gezellige steden, zoals Maastricht, Luik en Aken. Er kan dus naar hartelust gewinkeld worden. Maar vanuit Hotel-Restaurant De Geulvallei te voet of per fiets de prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpen in de omgeving ontdekken is ook zeker een aanrader.

Heerlijk weekendje weg in Zuid-Limburg
Wie Limburg eerder heeft bezocht, weet dat het een stukje buitenland in Nederland is. Het mooie landschap met heuvels en valleien doet menigeen denken aan Zuid-Europese vakanties. Fris kletterende beken en prachtige wandel- en fietspaden vindt u in iedere hoek van deze streek.

Tips
•Maak een schitterende wandel- of fietstocht door het prachtige Limburgse landschap
•Breng een bezoek aan de mergelgrotten
•Heerlijk ontspannen in kuuroord Thermae 2OOO
•Bezoek het Streekmuseum dat is gevestigd in het oude monumentale gemeentehuis in het centrum van Valkenburg
•Winkelen in Maastricht, Aken of Luik
•Een gokje wagen in het Holland Casino
•Met de kinderen naar het Sprookjesbos
•Een dagje naar Snowworld

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

7 + 6 =