Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Gelegen op de grens van Nederland en België, in de Middeleeuwse vestingstad Sluis, vindt u het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Het exclusieve hotel is gevestigd in een voormalig klooster en biedt u een klassieke sfeer met hedendaags comfort.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Zeeland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Fitness, Restaurant, Sauna

Het hotel is uitermate geschikt voor culturele uitstapjes naar Brugge, Knokke en Damme, maar ook het strand van Cadzand is op korte afstand gelegen. Fietsen, wandelen en haaientanden zoeken doet u in het unieke natuurgebied ‘Het Zwin’ dat op loopafstand van het hotel ligt.

Heerlijk eten in Sluis
Op het zonnige terras van het hotel kunt u genieten van een verfrissend drankje of lekkere lunch en in het culinaire restaurant ‘Johan Hendrik’ kunt u terecht voor een gastronomisch diner. Na het diner kunt u nog een afzakkertje drinken in de gezellige cocktailbar waar alle live evenementen op groot scherm worden vertoond.

Omgeving van Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Voor een ontspannen of actief weekendje weg in Zeeland is dit hotel de bestemming bij uitstek! Het hotel is uitermate geschikt voor culturele uitstapjes naar de Belgische steden Brugge, Gent en Knokke, maar ook het strand van Cadzand is op korte afstand gelegen. Fietsen, wandelen en haaientanden zoeken doet u in het unieke natuurgebied Het Zwin dat op loopafstand van het hotel ligt. Natuurlijk is het stadje Sluis ook zeker de moeite waard om uitgebreid te ontdekken. U kunt u hier zelfs 7 dagen per week terecht, want de winkels zijn alle dagen van de week geopend.

Omgeving tips:
•Waan u in de Middeleeuwen in het romantische en karakteristieke Brugge, welke sinds het jaar 2000 op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat.
•Waai heerlijk uit op het strand en in de mooie omgeving van Cadzand.
•Bezoek het gezellige stadje Damme, welke tegenwoordig bekend staat om haar gastronomie en haar rijke geschiedenis.
•Ga shoppen in de gezellige binnenstad van Sluis, waar de winkels zeven dagen per week geopend zijn.
•Beproef uw geluk in Casino ‘Sluis’ dat in het hotel gevestigd is!
•Maak een fiets- of wandeltocht door de natuurrijke omgeving van het hotel; tussen de duinen, door de botanische Zwarte Polder of de vogelbroedplaatsen en het unieke natuurgebied ‘Het Zwin’

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

10 + 15 =