Hotel Restaurant Carlton

Midden in het hart van het bruisende Westland ligt ons moderne, centraal gelegen hotel. Bent u op zoek naar cultuur, natuur en uitstekend eten? Vanuit dit 4-sterren hotel in Naaldwijk kunt u alle kanten op!

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Zuid-Holland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Voor winkelplezier en cultuur kunt u naar de nabijgelegen steden Den Haag, Rotterdam of Delft. Wilt u liever genieten van de natuur? Vanuit het hotel starten vele fiets- en wandeltochten die u leiden langs strand, duinen en pittoreske dorpskernen. Ook de Japanese Watergarden en Bloemenveiling FloraHolland te Naaldwijk zijn een bezoek waard.

Na een dag vol met cultuur en natuur, is het heerlijk vertoeven in ons restaurant Leonor Fini. Chef-kok Mirella Lint en haar keukenbrigade zullen u verrassen met smaakvolle, seizoensgebonden gerechten

Omgeving van Hotel Restaurant Carlton

Hotel-Restaurant Carlton is gelegen in het hart van Westland, een bijzondere gemeente met pittoreske dorpen, oude dorpskernen en een prachtig natuur- en recreatiegebied. U kunt hier naar hartelust wandelen en fietsen en zodoende de prachtige omgeving verkennen.

Ontspanningsmogelijkheden
De omgeving nabij Naaldwijk biedt genoeg ontspanningsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld ook lekker uitwaaien op het strand. Of een bezoek brengen aan de historische stad Delft, het Koninklijke Den Haag en/of de havenstad Rotterdam. Cultuur, natuur en recreatie: Het Westland heeft het allemaal.

Tips
•Ga eens naar de bloemenveiling Flora Holland
•Bezoek The Japanese Watergarden
•Struin over de markt in Naaldwijk
•Maak een rondvaart door het ‘Westland’
•Breng een bezoek aan De Pluktuin
•Ga eens waterskiën in waterskipark Wollebrand
•Plan een dagje Den Haag en Rotterdam

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

6 + 2 =