Hotel Restaurant Boschoord

Net buiten Oisterwijk, verscholen tussen uitgestrekte bossen en grenzend aan een uniek heide- en vennengebied, ligt het sfeervolle driesterren Hotel-Restaurant Boschoord. Dit hotel staat synoniem voor gastvrijheid en de typische Brabantse gezelligheid.

Geschikt voor

Mindervalide, Gezin, Senioren

Regio

Noord-Brabant

Voorzieningen

Bar, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Rolstoelaanpassingen, Sauna

De indrukwekkende omgeving biedt tal van mogelijkheden en het hotel beschikt over voldoende faciliteiten voor een onbezorgd en ontspannen verblijf. Ook in de omgeving zijn voldoende mogelijkheden tot vermaak, breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen, ga lekker winkelen in Tilburg of maak een mooie wandeling door de Drunense duinen!

Omgeving van Hotel Restaurant Boschoord

Verscholen in de prachtige natuur van het Brabantse Oisterwijk bevindt zich het 3-sterren Hotel-Restaurant Boschoord. Een comfortabele accommodatie in een gebied met zandverstuivingen, vennen, heide en uitgestrekte bossen. Een indrukwekkende omgeving die uitnodigt tot het maken van wandelingen en fietstochten.

De ‘parel van Brabant’
Oisterwijk, ook wel ‘de parel van Brabant’ genoemd, is echter niet alleen een groene maar ook dynamische plaats met verschillende culturele en culinaire hoogstandjes. Het is een zeer gewaardeerde plaats onder recreanten. Oisterwijk heeft dan ook een gunstige ligging ten opzichte van verschillende attractieparken.

Kortom: Oisterwijk is een gerenommeerde en romantische buitenplaats wat al bijna honderd jaar aanwezig is in dit bijzondere deel van Brabant.

Tips
•Laat u rondleiden door het Trappistenklooster.
•Verken het Nederlands Textielmuseum in Tilburg.
•Breng een dag door in pretpark De Efteling.
•Ga met de kinderen naar Safaripark De Beekse Bergen.
•Bezoek de verschillende karakteristieke dorpen in de omgeving.
•Ga eens met de kinderen naar dierenpark De Oliemeulen.
•Struin eens over de vele markten in Oisterwijk zelf en de nabijgelegen dorpen en steden.
•Maak een mooie wandeling of fietstocht door de bossen van Oisterwijk.
•Stap in de “Oisterwijk Express” en maak een rondrit door het mooie centrum van Oisterwijk en het prachtige bosgebied waaraan het dorp grenst.. De Oisterwijk Express komt 4x per week langs bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord.

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Mindervalide éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Mindervalide tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

6 + 4 =