Hotel-Restaurant Bon Repos

In het mooie Limburgse plaatsje Noorbeek ligt het 3-sterren Hotel-Restaurant Bon Repos. Een gemoedelijk hotel in een omgeving rijk aan heuvels en valleien, waar u optimaal kunt genieten van een oase aan rust. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten om zo het Limburgse landschap te verkennen. Daarbij komt dat het hotel nabij het Drielandenpunt ligt en ook België en Duitsland goed bereikbaar zijn voor leuke uitstapjes.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Limburg

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Hotel-Restaurant Bon Repos beschikt bovendien over diverse faciliteiten voor een ontspannen verblijf, zoals luxe kamers, een à la carte restaurant, zonnebank en een gezellig terras. Daarnaast is het hotel voorzien van een tuin met schitterend uitzicht over het groene Limburgse landschap.

Omgeving van Hotel-Restaurant Bon Repos

Hotel-Restaurant Bon Repos bevindt zich in het sfeervolle Noorbeek (met ongeveer 1100 inwoners) dat in het heuvelachtige gebied onder Maastricht ligt. Aan de Zuid-Limburgse Mergelland-route en direct aan de grens met de Belgische Voerstreek. Het is een schilderachtig dorpje, ver van alle drukte en lawaai, met talrijke vakwerkwoningen, weilanden en bossen.

Glooiende natuur
De glooiende natuur rond Noorbeek nodigt meteen uit tot wandelen en fietsen. U wandelt vanuit onze tuin direct via diverse wandelpaden het natuurgebied van het Noordal binnen. In Noorbeek ontspringt een beekje met als naam ‘Noor’. Centraal in Noorbeek staat de kerk uit de 13de eeuw, die dagelijks gratis bezocht kan worden. In de zomer vinden er ook gratis orgelconcerten plaats.

Eeuwenoude folklore
Bijzonder in Noorbeek is de eeuwenoude folklore. Belangrijke feestdagen zijn het planten van de Sint Brigidaden op de tweede zaterdag na Pasen, het Koningsvogelschieten door de schutterij op Hemelvaartsdag en de H. Sacramentsprocessie op de derde zondag na Pinksteren. Gasten die kennis willen maken met de levendige historie van het heuvelland zijn op deze dagen extra welkom.

Noorbeek ligt vlakbij Maastricht (15 km), Valkenburg (10 km) en Aachen (20 km). Door de uiterst zuidelijke ligging was Noorbeek aan het eind van de tweede wereldoorlog de eerst bevrijde gemeente van Nederland.

Tips
•Het schitterende Noordal
•Maastricht
•Valkenburg
•Aachen
•Drielandenpunt in Vaals

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

6 + 7 =