Hotel Resort Tesselhof

Wilt u heerlijk comfortabel overnachten in de Koog op Texel? Hotel Tesselhof is dan een uitstekende keus uit het mooie aanbod van hotels op Texel. Hotel Tesselhof is ideaal voor gezinnen met kinderen, stelletjes, groepen of minder validen. Kortom voor iedereen die zoekt naar service en comfort tijdens de vakantie. In ons familiehotel in de Koog heet de familie Brons en medewerkers, u graag van harte welkom! Hotel Texel Tesselhof, een comfortabel drie sterren hotel in badplaats De Koog Texel biedt in combinatie met de veelzijdigheid van het grootste waddeneiland, alles voor een aangename vakantie.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Noord-Holland

Voorzieningen

Huisdieren, Restaurant, Rolstoelaanpassingen

Het hotel op Texel beschikt over een eigen restaurant, La Casserole. In het Bourgondische en knusse a la carte restaurant midden in de Dorpsstraat van De Koog, kunt u als hotelgast maar ook als passant terecht voor heerlijke gerechten uit de eilandkeuken. Texelse producten La Casserole staat al jaren bekend om haar kwaliteit en de bereiding met kenmerkende Texelse producten zoals lamsvlees, duindoorn, waddengarnaal of kaas van Wezenspyk. In het restaurant kunt u terecht voor púre verwennerij in de vorm van een culinair meergangen diner. En afsluiten met een speciale koffie bij onze open haard. Of u laat u verrassen door onze uitgebreide lunchkaart. Aan u de keuze.

De hotelkamers, appartementen, suites en familiesuites van Hotel Tesselhof op Texel zijn ruim, licht en comfortabel. De meeste kamers hebben een terras of balkon. Sommige kamers beschikken over extra luxe zoals een aparte slaapkamer, een stoomdouchecabine óf een eigen sauna. Zo geeft een vakantie op Texel in Hotel Tesselhof al snel een gevoel van wellness. De kamers zijn standaard voorzien van een comfortabel zitgedeelte, kabeltv, telefoon, bureau, internet hotspot van T-Mobile. De plavuizenvloer is voorzien van vloerverwarming.

Hotel Tesselhof is ingericht om ook minder validen een heerlijke vakantie te kunnen bieden. Het hotel is rolstoelvriendelijk, beschikt over een lift en alle ruimten zijn drempelvrij. U heeft met een ramp zelfs toegang tot uw balkon. Het hotel heeft bovendien speciaal ingerichte kamers met extra ruimte en een aangepaste badkamer. Voor minder validen met douche, toilet en balkon De aangepaste badkamer heeft: •beugels naast het toilet •een open douche met beugels •een speciale douchestoel aan rail •het balkon is rolstoeltoegankelijk De kamers hebben een oppervlakte van 29m². Maten •Deurbreedte 90cm •Bedhoogte 53cm •Wastafelhoogte 85cm •De spiegel is kantelbaar •Toiletpothoogte 50cm

Omgeving van Hotel Resort Tesselhof

Kamers

Kamertype C
Type C is ruim, comfortabel en standaard voorzien van bad, douche, toilet en balkon. Oppervlakte van 29m².

Kamertype A
Type A is ruim, comfortabel en standaard voorzien van douche en toilet.
De kamers hebben een oppervlakte van 29m².

Kamertype D
Type D is een luxe kamer en beschikt over een Finse sauna, douche, toilet en balkon. Oppervlakte van 29m².

Kamertype B – Minder validen
2 persoons mindervalide kamer
– Bad
– Douche combinatie
– Toilet

Kamertype E
Comfortabele en ruime familiesuites voorzien van bad, douche, apart toilet, twee slaapkamers en een balkon. Oppervlakte van 45 m².

Kamertype F
Luxe suites met een stoomdouchecabine, aparte slaapkamer en balkon. Keukenhoek met waterkoker, koffieautomaat en koelkast. Oppervlakte van 40m².

Kamertype H – Hotel App.
Hotelappartementen met een complete keuken, eethoek, zithoek, tv, bad, douche en toilet. Oppervlakte van 35m².

Kamertype G
Comfortabele en ruime familiesuites voorzien van bad, douche, apart toilet, twee slaapkamers en een balkon. Oppervlakte van 50m².

Kamertype K
Ruim, comfortabel en standaard kamer voorzien van douche, toilet en balkon.
Oppervlakte van 29m².

Kamertype I – Hotel App.
Hotelappartementen met een complete keuken, eethoek, zithoek, tv, bad, douche en toilet. Balkon een aparte slaapkamer. Oppervlakte van 50m².
Alleen te boeken voor 4 pers.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

1 + 4 =