Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof laat u genieten in Koninklijke sferen! Dit historische en sfeervolle 18e-eews paleis is bezit geweest van de Koninklijke familie en beschikt daarnaast over het uitstekende à la carte restaurant Us Heit.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Friesland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Huisdieren, Restaurant

Het restaurant ademt romantiek, sfeer en historie uit! Wilt u dus romantisch uit eten of prinsheerlijk overnachten? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Omgeving van Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof ligt midden in het stadscentrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden, een stad die het ontdekken meer dan waard is.

Cultuurliefhebbers
Het stadshart herbergt vele monumenten, kerken, bijzondere gevels en straten met een eeuwenoud karakter. Daarnaast kunnen cultuurliefhebbers terecht in tal van musea, zoals het Fries Museum en het Keramiekmuseum Het Princessehof.

Een gezellige hoofdstad en een prachtig landschap
Ook terrasjes, winkels, theaters, bioscopen en cafeetjes vindt u volop in de gezellige hoofdstad van Friesland. Loop bijvoorbeeld eens door de Kleine Kerkstraat, de leukste winkelstraat van Nederland! En wat dacht u van het prachtige Friese landschap met zijn watergebieden en bossen?

Tips
•Aqua Zoo Friesland
•Beklim de scheve toren De Oldehove. Vanaf mei tot oktober is De Oldehove van dinsdag t/m zaterdag geopend van 14.00-17.00 uur. U kunt dan zelf een kijkje boven op de toren nemen! De entree is € 2,00 per persoon.
•Wandel door het oude stadshart
•Stadspark de Prinsentuin
•Ontdek Leeuwarden vanaf het water tijdens een boottocht
•Winkelen in het historische centrum
•Musea als het Fries Museum en Princessehof

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

5 + 15 =