Hotel Landgoed te Eerbeek

Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt ons sprookjesachtige landgoed waarop een 14eeeuws landhuis, een koetshuis en een modern hotelgebouw zijn gevestigd. In al deze gebouwen bevinden zich kamers die van alle gemakken zijn voorzien.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Buitenland

Voorzieningen

Bar, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Door de ligging van het landgoed kunt u alle kanten op voor recreatie. Zo kunt u eindeloos dwalen over de Veluwezoom, cultuur proeven in het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo en winkelen in de nabijgelegen steden Apeldoorn, Arnhem of Zutphen.Ook een wandeling over het landgoed, dat omringd is met prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers, mag niet ontbreken. Na een veelzijdige dag wordt u warm ontvangen in onze bar, bistro of uitstekend à la carte restaurant. Aan een persoonlijke benadering hechten wij veel waarde.

Omgeving van Hotel Landgoed te Eerbeek

Het bosrijke Eerbeek in Gelderland, de grootste kern van de gemeente Brummen, is een ideale vakantiebestemming in eigen land. Fietsliefhebbers en wandelaars kunnen bijvoorbeeld hun hart ophalen in Nationaal Park de Hoge Veluwe dat in alle jaargetijden een mooi tafereel vormt.

Musea, dierenparken en pretparken in Gelderland
Bovendien zijn er in de omgeving talloze nationale parken, musea, dierenparken en pretparken. Ook gezinnen met kinderen zullen zich dus niet snel vervelen in Eerbeek.

Bosrijk dorp nabij Arnhem
Typerend voor het toeristische en bosrijke dorp nabij Arnhem, Zutphen en Apeldoorn, zijn de Korenmolen uit 1935, de Veluwse Stoomtrein en de gezellige winkellocaties aan het Oranje Nassauplein en het Stuyvenburchplein.Tips
•Ontdek te voet of per fiets Nationaal Park De Hoge Veluwe.
•Breng met het hele gezin een leuke en leerzame dag door bij de Koningin Julianatoren.
•Bezoek de nabijgelegen dierentuinen De Apenheul en Burgers Zoo.
•Ga eens met de kinderen naar kinderparadijs Malkenschoten.
•Verken de diverse musea in de omgeving, zoals het Openlucht Museum en Speelgoedmuseum.
•Bewonder het prachtige Paleis Het Loo in Apeldoorn.
•Ga eens een dagje winkelen in het centrum van Arnhem of Zutphen.

Kamers

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

14 + 14 =