Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

Midden in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt een bijzonder, typisch charmant Frans en klassiek hotel met de naam Hotel-Restaurant Du Commerce. Dit 3-sterren hotel, op loopafstand van het station en het historische centrum, zou het oudste hotel van Zeeland zijn. Geniet van de prachtige monumenten, de gezellige binnenstad en de Zeeuwse kust die niet ver van de stad af ligt.

Geschikt voor

Regio

Zeeland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Zeeland is al decennia lang een belangrijke trekpleister voor toeristen. De Zeeuwse stranden en daarbij behorende badplaatsen brengen u helemaal in de vakantiestemming. Er bevindt zich bovendien een prachtig netwerk van wandel- en fietsroutes.

Omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

Zeeland is al sinds decennia een belangrijke trekpleister voor vakantievierders. Walcheren is een kleurrijke lappendeken van pittoreske dorpjes, idyllisch platteland en beschutte polderweggetjes. De Zeeuwse stranden en de daarbij horende badplaatsen brengen u helemaal in de vakantiestemming.

Vele attracties en bezienswaardigheden
De VOC-stad Middelburg is meer dan duizend jaar geleden ontstaan uit de middelste burg van het eiland Walcheren. In de directe omgeving van het hotel zijn er veel attracties en bezienswaardigheden. De historische binnenstad van de Zeeuwse hoofdstad ligt op loopafstand.

Tips
•In Middelburg en Veere vindt u prachtige monumenten.
•De imposante Middelburgse Abdij. Daar vergaapt u zich aan de beroemde collectie wandtapijten en brengt het lichtspel Historama u terug naar de tijd dat de Norbertijner abten er nog woonden. •Diverse antiekroutes.
•Het Zeeuws museum.
•Maritiem attractiepark Het Arsenaal in Vlissingen.
•Slenteren over de Vlissingse boulevard.
•Voetbal Experience (het enige voetbal museum van Nederland!)

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

1 + 9 =