Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo ligt in de luwte van de waan van alledag. Temidden van de bloemenvelden, polders, bossen, duinen en het strand waant u zich al snel in een andere wereld. Rust, ruimte en ontspanning in overvloed! Historische steden en dorpen als Alkmaar, Haarlem, Bergen en Egmond liggen op een steenworp afstand. Geniet van de prachtige omgeving en historische en gezellige sfeer, of bij lekker weer van een dagje strand. Voor de winkelliefhebbers ligt Amsterdam op nog geen half uurtje rijden.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Noord-Holland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant

Dit unieke Hotel-Restaurant biedt u vele faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Laat u in de watten leggen met een culinair diner, een heerlijk kopje koffie met gebak of een speciaal gemixt drankje. Het charmante à la carte restaurant en de knusse bar staan volledig tot uw beschikking.

Omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Het Noord-Hollandse Heiloo, gelegen op korte afstand van de gezellige stad Alkmaar, is een groen dorpje. Het komt dan niet als een verrassing dat de plaatsnaam is afgeleid van Heilig Loo, wat heilig bos betekent. 2000 jaar geleden hebben de Germanen deze naam gekozen, omdat er vroeger op deze plaats een heilig bos is geweest.

Tussen Alkmaar en Heiloo, in de Heilooër Bossen, ligt het prachtige 18de eeuwse Landgoed Nijenburg. Tegenwoordig is dit landgoed een natuurgebied. Het landgoed ligt gedeeltelijk op een strandwal en deels op veen-, klei- en zandgrond. Vanuit de drukte loopt u zo de rust en ruimte van dit cultuurhistorische natuurgebied in. U kunt hier genieten van oude beukenlanen, historische gebouwen, fraaie parktuinen en weidse polders. In Heiloo hebben twee kastelen gestaan; Kasteel Ter Coulster en Slot Ypestein. Van beide indrukwekkende gebouwen zijn de resten nog terug te vinden. Heiloose cultuur op z’n best!

Tijdens de warme lente- en zomerdagen bent u ook bij ons aan het juiste adres, wanneer u een rustig gelegen strandhotel zoekt. Op slechts 10 kilometer vindt u de meest prachtige stranden. Tijdens de gure herfst- of winterdagen nodigen wij u van harte uit om te genieten van een heerlijke strandwandeling, waarbij u lekker zal uitwaaien. Uw kinderen zullen zich in ieder jaargetijde op en top vermaken met bijvoorbeeld zandkastelen bouwen, zwemmen, schelpen zoeken of vliegeren.

In Heiloo bevindt zich een prachtig winkelcentrum waar u úren rond kunt dwarrelen; Winkelhof ’t Loo. Dit winkelcentrum wordt één van de mooiste winkelcentra van Noord-Holland genoemd, en tijdens een bezoek zult u zich niet afvragen waarom. U vindt in dit winkelcentrum werkelijk alles. Van kledingwinkels, tot juweliers en van delicatessenwinkels tot cadeauwinkels. U zult zich geen moment vervelen! Wanneer u dit prachtige centrum al ontdekt heeft, kunt u er ook op uit naar grotere steden, welke gelegen zijn in de nabije omgeving. Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn hier slechts voorbeelden van.

Tips
•De Kaasmarkt. Iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur kunt u op het Waagplein in Alkmaar zelf zien hoe kaas gekeurd, gewogen en verkocht wordt.
•Het Hollands Kaasmuseum. Een bezoek aan Alkmaar en haar kaasmarkt is uiteraard niet compleet zonder bezoek aan Het Hollands Kaasmuseum. U proeft de kaas van nu op het plein, terwijl u de kaas van vroeger kunt beleven in het naastgelegen museum.
•Biermuseum De Boom. Dit museum is één van de weinige plaatsen in Nederland waar de bezoeker kennis kan maken met de geschiedenis van het brouwen van bier.
•Het Zuiderzeemuseum. Dit museum vertelt de geschiedenis van het dagelijks leven rond de Zuiderzee, tot ongeveer het midden van de jaren dertig in de vorige eeuw.
•De Beverwijkse Bazaar. Een plek in Nederland waar vele culturen elkaar ontmoeten. Beleef diverse geuren, kleuren en smaken op één van de grootste overdekte markten van Europa.
•De Zaanse Schans. Een bekende openlucht attractie met tal van bezienswaardigheden en natuurlijk haar molens schetst een beeld van het leven in de zeventiende en achttiende eeuw in Nederland.

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

13 + 5 =