Duinhotel Burgh Haamstede

Duinhotel Burgh Haamstede is een sfeervol 4-sterren hotel met een prachtige ligging op Schouwen-Duiveland, nabij het strand en een mooi duingebied. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers en een ideale uitvalsbasis voor mensen die graag een wandeling of fietstocht maken.

Geschikt voor

Senioren

Regio

Zeeland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Fitness, Restaurant, Sauna

Daarnaast is Duinhotel Burgh Haamstede een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten. De zalen, waarvan er in totaal vier zijn, zijn uitgerust met alle moderne audiovisuele middelen en stralen een inspirerende ambiance uit. De sfeervolle ambiance, uitstekende keuken, riante kamers, de zilte zeelucht, ruisende zee en het prachtige duinlandschap zorgen er voor dat uw verblijf in Duinhotel Burgh Haamstede er één wordt om nooit meer te vergeten.

Omgeving van Duinhotel Burgh Haamstede

Burgh-Haamstede is een gezellig dorp op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. De grootste trekpleister is toch wel het strand waar u tal van activiteiten kunt ondernemen. Van een frisse duik in zee of mooie strandwandeling tot surfen, boarden en strandzeilen.

Ook biedt Schouwen-Duiveland prachtige wandel- en fietspaden. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak vanuit Duinhotel Burgh Haamstede mooie tochten door het duingebied, over rustige landweggetjes en door gemoedelijke dorpjes. Verder zijn er vanuit Burgh-Haamstede leuke dagtrips te maken naar verschillende dorpen en steden, zoals Zierikzee, Veere en Middelburg. Kortom: Schouwen-Duiveland met een mooi strand, prachtige natuurgebieden en karakteristieke dorpen biedt voor elk wat wils.

Tips
•Ontdek al wandelend en fietsend de omgeving van Schouwen-Duiveland.
•Bezoek hét waterpark van Nederland: Deltapark Neeltje Jans. •Herleef vroegere tijden in Slot Haamstede.
•Ga watersporten op het Grevelingenmeer.
•Breng een bezoek aan Maritiem Attractiepark Het Arsenaal. •Bewonder levende reptielen, amfibieën en insecten in Reptielen Zoo Iguana.
•Luister in het Maritiem Museum Zierikzee naar het verhaal van de rijke zeevaart- en handelsgeschiedenis van Zierikzee.
•Leer in het Watersnoodmuseum meer over de watersnoodramp in 1953.
•Bezoek een tentoonstelling over fascinerende zeedieren in Terra Maris.

Kamers

Eénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

14 + 2 =