Care Holidays Heino

Rust en ruimte. Dat kenmerkt Care Holidays Heino. U vindt ons moderne vakantiepark in het hart van de Overijsselse regio Salland. Omringd door weilanden, prachtige landgoederen en authentieke dorpjes.

Geschikt voor

Gezin, Senioren

Regio

Overijssel

Voorzieningen

Huisdieren, Rolstoelaanpassingen, Sauna

Landgoed Old Heino is door bezoekers van de websites in Europa als één van de beste accommodaties beoordeeld en wint daarmee een Zoover Recommended Awards 2013 In een gedeelte van de 150 bungalows die hier zijn gerealiseerd zijn speciale voorzieningen aangebracht voor mensen met een beperking. Jong en oud, met en zonder beperking… iedereen kan op Care Holidays Heino onbezorgd met elkaar op vakantie.

Omgeving van Care Holidays Heino

Kom heerlijk relaxen in Salland. Een Overijsselse regio, waarop u niet raakt uitgekeken. Ons landschap is verrassend veelzijdig. Meest bekend is Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, tussen Holten en Nijverdal. Even zo mooi zijn onze havezaten, de IJsselvallei en het coulissenlandschap. Rijk aan cultuur Salland is rijk aan natuur én cultuur. Neem bijvoorbeeld Deventer. Overal in deze Hanzestad treft u monumenten aan die herinneren aan een roemrucht verleden. Deventer ligt op 20 km van ons vakantiepark. De andere hanzestad Zwolle met haar oude binnenstad is nog geen 7 km van Care Holidays heino. Toch liever naar een museum? Salland heeft heel eigen musea, zoals het Virtueel Museum Raalte of het historisch landbouwmuseum. Platteland In ons buitengebied kunt u ouderwets lekker de boer op. Veel tuinbouwproducten komen in Salland vers van het land en dat proeft u. Festivals In Salland hoeft u zich nooit te vervelen. Er is altijd wel wat te doen. Door het jaar heen zijn er vele evenementen en festivals. Heel bekend zijn bijvoorbeeld het oogstfeest Stoppelhaene in Raalte of de Pompdagen in Heino. Bij de receptie van ’t HoogeHuus kunt u alle informatie krijgen over activiteiten in de omgeving.

Kamers

accommodatie
De Gunne 5? of 6-persoonsbungalow (Rolstoeltoegankelijk)
De Gunne is een vrijstaande gelijkvloerse 5of 6 persoonsbungalow. Deze bungalow heeft een woonkamer met openslaande deuren naar het overkapte terras. In de woonkamer is een Smart TV met HD beeldweergave en WIFI aanwezig. De open keuken is voorzien van inbouwkoelkast, vaatwasser en magnetron. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Daarnaast is er nog een tweede toilet aanwezig in de entree hal van de bungalow.

In de 6 persoon bungalow zijn drie slaapkamers, waarvan een met een stapelbed, een met twee hoog laag bedden en een met een1-persoonsbed en een onderschuifbed voor eventueel een zesde persoon.

De 5 persoon bungalow heeft tevens drie een slaapkamers, waarvan een met een stapelbed, een met een hoog laag bed en een met twee 1-persoonsbedden.

Toegankelijkheid
Alle verblijfsruimtes zijn gelijkvloers en drempelloos. Aanvullende hulpmiddelen zijn op aanvraag beschikbaar.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

2 + 1 =