Camping De Peelbloem

Camping De Peelbloem is kleinschalig en toch bijzonder ruim opgezet. De camping is landelijk gelegen in de rustige Peel. U kunt ontspannen door bij uw tent of caravan te zijn, of te recreëren in de fantastische Peel.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast

Regio

Noord-Brabant

Voorzieningen

Rolstoelaanpassingen

En waar we ook zo trots op zijn is het schitterende sanitair. Zo opgezet dat het u veel ruimte en privacy biedt. Zeker ook geschikt voor personen die gebruik maken van een rolator of rolstoel. De camping voorziet in de totale opzet aan de wensen voor rolstoelgebruikers en is ingericht volgens de WVT (Wet Van Toegankelijkheid).

Natuurlijk hebben we een wasmachine en droger voor u klaar staan.

Ook voorzien we in recreatie van gezinnen of groepen met een persoon met een beperking in hun midden. Er staan speeltoestellen op het kampeerterrein die ook geschikt zijn voor personen met een beperking. Een caravan aangepast aan rolstoelers staat ter beschikking. De ruime opzet van de gehele oppervlakte zorgt ervoor dat er nauwelijks contact is met de deelnemers van de dagopvang. En andersom geldt dat natuurlijk ook.

Omgeving van Camping De Peelbloem

RCN de Flaasbloem maakt deel uit van de Groene Driehoek, gelegen tussen Breda, Tilburg en Baarle Nassau. De Groene Driehoek heeft een afwisselend landschap met bossen, heidevelden, vennen en pittoreske dorpen. Een mooie omgeving voor fiets- en wandeltochten. De vestingstad Breda is een interessante stad met winkels, terrassen, leuke restaurants, een druk uitgaansleven, musea en historische schatten.

Net over de grens in Belgie; bezoekt u Antwerpen: een mooie stad met fraaie gebouwen, een grote dierentuin en op zondagmorgen heel vroeg de beroemde Vogeltjesmarkt. Een uitstapje met het gezin naar Safaripark en Speelland Beekse Bergen, Bobbejaanland of het spetterende attractiepark de Efteling behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Kamers

Mindervalidebungalow 4XL
4 pers. bungalow geheel aangepast en rolstoelvriendelijk. 3-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 2 slaapkamers met 1-persoonsbedden en cv. In 1 slaapkamer staat een hoog-laagbed en een senioren bed.

Bungalow 4XL
4 pers. bungalow. Ruime 4-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 3 slaapkamers met eenpersoons bedden en centrale verwarming

Mindervalide Bungalow 6L
6 pers. bungalow geheel aangepast en rolstoelvriendelijk. 4-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming. In 1 slaapkamer staat een hoog-laag bed en een senioren bed

Bungalow 6 XL
6 pers. bungalow. 4-kamer bungalow met open keuken, douche, toilet, 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming.

Chalet C6
6 pers. chalet. Ruim en luxe 4-kamerchalet met open keuken met afwasmachine en combi-magnetron, toilet, badkamer met douche, wastafel en extra toilet, 3 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming

Bungalow 8F
Royale bungalow voor max. 8 personen met 2 open keukens, 2 douches, 2 toiletten, 4 slaapkamers met eenpersoonsbedden en centrale verwarming.

Mindervalide Bungalow 6L
Extra grote Finse Lodge met living en open keuken, douche, toilet en wastafel. 3 slaapkamers (waarvan 1 zolderkamer) met eenpersoonsbedden. CV, houtkachel en ruime veranda met loungeset. De FWL6 hebben dezelfde inrichting als de FL6 en staan aan het recreatiemeer.

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

4 + 13 =