Bungalowpark de Krabbenbeek

Relatief rustig park waar voor de allerkleinsten wel een speeltuintje aanwezig is. Verder is er een restaurant dat goed toegankelijk is. Het huis is ruim van opzet en rolstoeltoegankelijk. Beneden zijn twee slaapkamers, een slaapkamer met schuifdeur naar badkamer en toilet , deze badkamer is aangepast., verder is er nog een badkamer met toilet en douchecabine op de benedenverdieping. Er is een vide en daar is de derde slaapkamer. Een slaapkamer heeft een tweepersoons bed en de overige kamers hebben elk twee eenpersoons bedden.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Zeeland

Voorzieningen

Bar, Huisdieren, Restaurant, Rolstoelaanpassingen, Zwembad

Omgeving van Bungalowpark de Krabbenbeek

Het strand is op 5 minuten rollen van het huis. Op de dijk heb je een goed uitzicht over de Oosterschelde en ’s zomers over de drukte op het strand. Zierikzee, Vlissingen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Antwerpen zijn steden die op vrij korte afstand liggen van St. Annaland en ook voor rolstoelers zijn deze steden goed te doen. Zonder reclame te willen maken: in Halsteren is een Intratuin met aangepaste toiletten, waar heel erg veel te zien is.

Kamers

6 pers. bungalow
Het huis heeft een verdieping, 3 slaapkamers voor totaal 6 personen. Het is een blokhut, helemaal van hout gebouwd. De benedenverdieping is rolstoel vriendelijk en er is een aangepaste badkamer

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

12 + 3 =