Badhotel Callantsoog

In de kop van Noord-Holland, aan de rand van de duinen en temidden van prachtig ander natuurschoon, ligt Badhotel Callantsoog. Dit 3-sterren hotel is mede dankzij de ligging de ideale locatie voor uw vakantie en zakelijke bijeenkomst.

Geschikt voor

Mindervalide, Aangepast, Gezin, Senioren

Regio

Buitenland

Voorzieningen

Bar, Buitensport, Dieetmogelijkheid, Draadloos internet, Restaurant, Sauna, Zwembad

Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het Noordzeestrand en op een uurtje rijden van de bruisende stad Amsterdam. Achter de duinenrij net ten zuiden van Callantsoog ligt het zogeheten Zwanenwater, een prachtig trekvogelgebied bestaande uit duinen, weidevlakten, moeras, dennenbos en de grootste natuurlijke duinemeren van Europa.

Badhotel Callantsoog beschikt over ruime kamers, waarvan de meeste een schitterend uitzicht over de duinen bieden. Het sfeervolle à la carte restaurant met goede keuken laat u genieten van diverse afwisselende gerechten. Het hotel biedt verschillende mogelijkheden tot ontspanning. Zo komt u heerlijk tot rust in ons verwarmde binnenzwembad, sauna of solarium. Tevens kunt u zich sportief uitleven op onze squashbanen.

Omgeving van Badhotel Callantsoog

Callantsoog is één van Nederlands oudste badplaatsen. Gelegen in de kop van Noord-Holland biedt de omgeving vele recreatieve mogelijkheden. In de nabije omgeving bevinden zich verder vele unieke natuurgebieden.

Heerlijke fiets- en wandeltochten
De omgeving van Callantsoog is een echt fiets- en wandelgebied. Natuurgebieden het Zwanenwater, het wildrijk of bezienswaardigheden zoals de Hondsbossche zeeweringen of de eendenkooi in ’t zand zijn het bezoeken meer dan waard. Iets verder liggeninteressante steden als Alkmaar met haar kaasmarkt, Schagen met de traditionele West-Friese markt en Den Helder met de Juttersmarkt.

Sportief genieten
Callantsoog zou natuurlijk geen badplaats zijn als u er niet sportief zou kunnen genieten. Beachvolleyballen, vliegeren, wind- of kitesurfen en paardrijden, alles is mogelijk Na een dergelijke inspanning kunt u ’s avonds nagenieten in een van de restaurantjes aan het dorpsplein of bij een van de strandtenten aan zee.

Tips

  • Maak een mooie wandeling of fietstocht door de duinen, uitgestrekte bloembollenvelden, of de verschillende natuurgebieden.
  • Verrijk uw kennis in een van de musea in Noord-Holland, zoals Beeldentuin De Booghaard, Bezoekerscentrum Eendenkooi of Expositieboerderij Tante Jaantje.
  • Bewonder de pracht en praal van Flora Holland in Aalsmeer.
  • Struin over een van de markten in de omgeving, zoals de kaasmarkt in Alkmaar en de West-Friese markt in Schagen.
  • Neem een kijkje achter de schermen bij bloembollenkwekers.

Kamers

éénpersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

tweepersoonskamer
Op basis van logies/ontbijt

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

8 + 13 =