Zorgresidentie La Rojales Spanje

Met panoramisch uitzicht op het groene golfterrein ‘La Marquesa’, is deze residencia voor 65-plussers fantastisch gesitueerd. Residencia Rojales ligt ten zuiden van Alicante, dichtbij de gezellige kustplaats Guardamar. Ook het vliegveld van Alicante ligt maar op zo´n 35 minuten.

Geschikt voor

Senioren

Regio

Buitenland

Voorzieningen

Het prachtige complex, bestaande uit 32 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, bestaat nu ruim 18 jaar en biedt de bewoners naast alle vrijheid ook geborgenheid, aandacht, verpleging en verzorging.

Maar ook de faciliteiten van Residencia Rojales zijn uitstekend. Het gebouw is ontworpen en uitgerust om dat comfort te kunnen geven, wat de gasten nodig hebben. Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer(s), badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, alsmede telefoon- en nl televisie aansluitingen.

Daarenboven zijn alle appartementen uitgerust met airco, vloerverwarming en een eigen terras. Het gehele complex is uiteraard rolstoelvriendelijk gebouwd, dus drempels komt men er dan ook niet tegen. We hebben een hoog gekwalificeerd team, dat gespecialiseerd is in de zorg voor ouderen.  Residencia Rojales biedt haar diensten ook aan oudere mensen aan die zelfstandig zijn en van een vakantieomgeving met al zijn luxe voorzieningen willen genieten, zonder verlies van hun onafhankelijkheid.

Niemand hoeft hier eenzaam te zijn. De dokter houdt er spreekuur en de kapper, fysiotherapeut of pedicure komen op afspraak naar u toe.

Elke bewoner heeft ook een zorgdossier, hierin staat welke (extra) zorg of hulp hij of zij wenst.  Wanneer u op vakantie komt naar Residencia Rojales, is hier het verzorgingspakket aan gekoppeld.

Dit pakket omvat een mooi en ruim apartament met vol pensioen, 24-uurs – verzorgingsdienst, schoonmaak van uw wasgoed, apartament, gebruik van het zwembad, bibliotheek, transfer naar vliegveld Alicante.

Residencia Rojales is een echt familiebedrijf, met Nederlandse eigenaren en directie. Zij staan garant voor een heel persoonlijke begeleiding. 

Er zijn Nederlandse bewoners  die hier het hele jaar wonen, gedeelte van het personeel is Nederlands of spreekt Nederlands of is in Nederland opgeleid. In elk geval wordt hier gewerkt naar Nederlandse maatstaven.

De maaltijden zijn goed verzorgd. We bieden allemaal huisgemaakte gerechten.

Omgeving van Zorgresidentie La Rojales Spanje

Veel mensen hebben hier al jarenlang een eigen woning en zijn helemaal verknocht aan dit mooie, gezondste en warme deel van Spanje: de Costa Blanca. Bij het toenemen van de leeftijd komt vaak ook de vraag naar, meer zorg om de hoek kijken. Is ook niet zo verwonderlijk, we worden met z´n allen steeds ouder en dat gaat soms, helaas, met ‘wat’ ongemakjes gepaard… Er is duidelijk sprake van een toenemende vraag naar zorg. En die kunt u dus hier op uw favoriete plek ook krijgen.

Met panoramisch uitzicht op het groene golfterrein ‘La Marquesa’, is deze residencia voor 65-plussers fantastisch gesitueerd.  Residencia Rojales ligt ten zuiden van Alicante, dichtbij de gezellige kustplaats Guardamar. Ook het vliegveld van Alicante ligt maar op zo´n 35 minuten.

Kamers

Informeer naar prijs en beschikbaarheid

8 + 1 =