Zorgarrangementen op de hotelkamer

 

                                                                                     

Onbezorgd genieten van een verzorgde hotelvakantie

  

Ouderen of andere mensen die in een thuissituatie zorg ontvangen, merken dat deze zorg niet op hotelkamers aanwezig is. Zorgsam maakt het nu mogelijk wél persoonlijke zorg tijdens een korte of lange hotelvakantie op de hotelkamer te ontvangen.

 

Samen met een aantal hotels in Nederland biedt Zorgsam zorgarrangementen aan. Zorgsam regelt daarmee dat hotelgasten de nodige professionele zorg krijgen. Die zorg is afgestemd op de zorg die de klant thuis gewend is. Maar ook als men thuis geen thuiszorghulp heeft en dat tijdens het hotelverblijf wel wenst, kan Zorgsam dit regelen. Sinds kort kan Zorgsam zorgarrangementen aanbieden in vakantieparken en hotels in Spanje.

 

Vervoer

Wanneer u niet wilt of niet kunt rijden, kan Zorgsam voor u ook het vervoer verzorgen. Een privé-chauffeur rijdt u en uw eventuele mede passagiers, met uw eigen auto of met een huurauto, naar uw hotel, restaurant, vakantie bestemming of familiebezoek.(betaalbare prijzen!)

 

De vergoeding voor de zorgarrangementen wordt geregeld zoals in de thuissituatie. De extra zorgkosten voor mensen die thuis geen hulp nodig hebben, worden in veel gevallen vergoed door de ziektenkostenverzekering.

 

Bureau Zorgsam

 

Zorgsam bemiddelt voor persoonlijke zorg op de hotelkamer. Zorgsam regelt namelijk de gewenste zorg op maat voor hotelgasten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de professionele thuiszorginstanties. Daarmee garandeert het bemiddelingsbureau dat klanten onbezorgd kunnen genieten van een verzorgde hotelvakantie. Indien u meer zorg nodig heeft of na een operatie nog niet naar huis kunt of wilt kunt u via Zorgsam naar een luxe Zorghotel met professionele verzorging. U kunt op de site hiervoor de informatie vinden.

 

Verpleegkundige mee of op uw huisadres

wanneer u graag een verpleegkundige mee neemt naar u vakantie adres, of als u als partner of mantelzorger even op adem wilt komen,  Zorgsam regelt dit voor U. Wij werken uitsluitend met professioneel/ deskundig personeel.

 

  
Zorgsam en Zorgeloosweg.nl werken samen zodat wij voor u een breed aanbod van accommodaties hebben naar mate van zorgbehoefte. Dit varieert van standaard accommodaties, aangepaste hotelkamers, bungalows of campings. Zie onze website www.zorgeloosweg.nl voor meer informatie voor de mogelijkheden van zorg, hulpmiddelen en accommodaties. Vanaf 1-1-2013 Wordt Zorgeloosweg Zorgsam Vakanties

 

 

 

 

Contactgegevens:

 

Telefoon: 06 146 595 46

Fax: 024 645 59 53

E-mail: zorgsam@zorgsam.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorgsam © 2010